Echipa de volei LTC Codlea, aproape de locul I

11
3.537 vizualizari
views
LTC Codlea
LTC Codlea

LTC Codlea
LTC Codlea

Echipa de volei LTC Codlea, a Liceului Teoretic Codlea, a luat fiinţă in urma cu 2 ani si  jumate, la initiativa a doua eleve, pe atunci in cls. a IX a,  este vorba despre  Aparaschivei Madalina si Bucur Sabina, ambele foste jucătoare la C.S.M Codlea, acestea  incurajate  de faptul ca nu mai puteau practica volei de performanta la C.S.M. Codlea, au luat decizia de a practica acest sport in continuare dar sub denumirea de LTC Codlea.
Domnul profesor Robu Stelian de la acelasi liceu a fost dispus sa le antreneze cu condiţia sa se mai caute câteva fete in liceu pentru a forma o echipa, in final s-a  reuşit acest lucru, echipei alaturandu-se  colege care activau in acelasi club, C.S.M Codlea, precum si alte fete fara experienţa in acest sport, dar care au avut o evoluţie frumoasa.
Odată cu începerea antrenamentelor dar si cu participarea la competiţiile sportive, au început sa apară si rezultatele,  adăugate evident in palmaresul echipei dar si a liceului.
Echipa este compusa din :
–    Aparaschivei Madalina (căpitanul echipei)
–    Bucur Sabina
–    Mocanu Alexandra
–    Vieru Alina
–    Chiriac Paula
–    Amarandei Larisa
–    Tirea Alexandra Antonia
–    Dumitrascu Miruna

Din componenta echipei a mai făcut parte si Alexandroaiei Crina, dar din păcate aceasta s-a mutat in alt oraş si nu mai face parte din echipa.
La capitolul performante putem spune ca aceasta echipa participa anual la competiţiile sportive judeţene fiind de fiecare data medaliata cu argint dar si foarte aproape de locul I.
Colegele de la liceul Şaguna le-au suflat insa mai mereu primul loc, acestea facand parte dintr-un club de performanta si avand o susţinere mult mai mare din partea autorităţilor locale.
Cu toate acestea, fetele noastre spera ca intr-o zi vor aduce premiul cel mare si la Codlea, poate prin intermediul acestui articol se vor găsi câteva persoane care vor  dori sa susţină aceasta echipa a Liceului Teoretic din Codlea .
Echipa este coordonata in permanenta de profesorul lor, Dl. Robu Stelian care înainte de antrenor le este prieten, “Suntem foarte mulţumite de felul in care suntem coordonate, el a ştiut cum sa susţină si sa încurajeze pe fiecare in parte, a ştiut cum sa vorbească cu noi, a ştiut sa creeze acea legătura antrenor-jucător, a ştiut sa ne aproprie de el si sa ne facă sa iubim acest sport, nu ne-am fi dorit sa fie altcineva in locul lui ! Ii mulţumim ca a fost alături de noi, ca ne-a încurajat mereu chiar si atunci când meritam mai putin, ii mulţumim ca a fost si este ca un „tata” pentru noi, mereu gata sa ne ajute, mereu gata sa ne ridice moralul, exact ceea ce face un tata pentru fiicele lui”, a declarat  Aparaschivei Madalina căpitanul echipei LTC Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

11 COMENTARII

  1. Felicitari ! Nu uitati ca si locul 2 se premiaza, asa ca… tot inainte :))

  2. Felicitari fetelor de la LTC Codlea, intr-adevar comparativ cu celelalte echipe care se prezinta la campionatul mai sus mentionat, nivelul vostru de joc este foarte bun. Totusi, as vrea sa fac cateva mentiuni si anume:
    1.la echipa C.S.M Codlea inca se practica volei de performanta, fapt demonstrat prin faptul ca echipa C.S.M. Codlea inca este o echipa care se impune cu succes in fata altor mari echipe din tara
    2. Fetele din echipa Colegiului National Andrei Saguna nu dispun de nici un fel de sustinere din parte autoritatilor locale. In anul 2009 echipa a fost nevoita sa suporte toate costurile deplasarii la faza pe zona a campionatului, iar fetele din liceul mai sus mentionat nu dispun de o sala in care sa se antreneze macar o data pe saptamana.
    In rest, felicitari voua penteru faptul ca ati devenit un colectiv atat de unit si frumos… Pana la urma, poate, inainte meciului in sine conteaza ce castiga fiecare individual; iar voi cu siguranta ati castigat o „familie” .
    Va doresc mult succes in continuare ! 🙂

  3. Criss, da poate se practica, insa nimeni nu aude nimic de aceasta echipa, mi-ar place sa scriem un articol si despre aceasta echipa, despre rezultate, despre componenta ei, mi-ar place …

Comments are closed.