Duvenbeck Logistik a deschis ”Școala de șoferi profesioniști”

0
19.815 vizualizari
views

Duvenbeck Logistik este prima firmă de pe piața transporturilor din România care își propune să soluționeze problema lipsei de forță de muncă, deschizând o școală de șoferi profesioniști în beneficiul propriu, care să aibă pe viitor un aport important în furnizarea unor servicii mai bune calitativ și care să ducă la creșterea profitabilității activității sale.

Astfel, una din preocuparile majore ale companiei Duvenbeck Logistik o reprezintă atragerea de noi candidați, care să-și dorească să devină șoferi de camion de mare tonaj și nu numai atât, ci și adevărați profesioniști.

Școala de șoferi Duvenbeck Logistik asigură cursuri și programe de formare gratuite. Cursanții beneficiază la sfârșitul ciclului de calificare pe lângă permis și atestat de șofer categoria C/CE și de alte cursuri de supracalificare, devenind astfel profesioniștii de care are firma are nevoie. În acest sens proaspeții absolvenți vor fi angajați în cadrul companiei și își vor desfășura activitatea pe autovehicule de ultimă generație, într-un mediu profesionist, beneficiind de un salariu atractiv.

Școala de șoferi Duvenbeck Logistik își bazează curricula de pregătire pe metode și infrastructură calitativ superioare, fiind dotată cu săli de cursuri moderne și un camion de școală pe măsura așteptărilor.

Performanța, eficiența și transparența parteneriatului sunt valori ale companiei Duvenbeck Logistik, pe care aceasta le cultivă permanent și prin care reușește să facă față provocărilor tot mai mari de pe piața transporturilor.

Alege să fii parte dintr-o echipă de succes!

Adresa: Aleea Duvenbeck nr 1
Loc. Cristian, jud. Brașov,
Telefon:0268/507.800; 0725.500.025
Fax:0268/257.440
e-mail:atbratu@duvenbeck.de

duvenbeck_log

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic