După modelul Codlea și alte localități vor să acceseze fonduri europene

0
1.424 vizualizari
views

Discutam zilele trecute despre accesarea a nu mai puțin de 7 milioane euro, fonduri care vin printr-un program de eradicare a sărăciei (ca să vorbim pe înțelesul tuturor), o sărăcie care se simte și la Codlea la acele categorii defavorizate și care se vor concretiza prin demararea mai multor programe de educație, nicidecum bani dați în plic vreunei familii cu mulțu copii, că așa ar fi înțeles unii care citesc de la dreapta la stânga.

Dupa același model, primarul din Lisa dorește să vină în sprijinul comunității pe care o conduce cu mai multe fapte bune.

Gheorghe Moga, primar Lisa: „Suntem în curs de a depune pe GAL două mici proiecte în valoare de maximă este de 40 de mii de euro. Vrem să cumpărăm un boldoexcavator pentru Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă.  Cofinanțarea este de 34 de mii de euro pentru buldoexcavator, iar restul vom cofinanţa din bugetul local.  Din ofertele pe care le am, utilajul nou costă între 58 şi 62 de mii de euro fără TVA. La Lisa am avut în 2007 o mare problemă cu viiturile, aşa că ne-am gândit să cumpărăm un buldoexcavator, ne trebuie la decolmatări de râuri, săpat de şanţuri

Tot pe GAL cerem bani pentru costume populare pentru juniori, pentru echipa de dansuri înfiinţată de curând şi un cor de seniori al comunei Lisa. La costume populare ne încadrăm în buget.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic