După 20 de ani, o stradă din Codlea Nord va vedea asfaltul

5
1.710 vizualizari
views

După o perioadă îndelungată de timp în care niciun edil al orașului nu a avut ochi să vadă străzile ascunse din ditamai municipiul, poate și din cauza faptului că pe aceste străzi nu locuiește vreo personalitate, administrația actuală și-a aplecat privirea și către lucrurile ,,scăpate,, din vedere, dar la fel de importante pentru fiecare cetățean. Este și cazul străzii ,,Podul de piatră”, care leagă strada 9 Mai de DN1, o scurtatură în pantă, greu încercată în anotimpurile ploioase.

Și mai consemnăm că toate străzile abrupte din Codlea urmează să fie cuprinse într-un program de refacere, cu sisteme de colectare a apelor pluviale.

UPDATE: Strada Primăverii dinspre Podul de piatră, zona de case.

Trotuarele sunt deja asfaltate, se toarnă covor asfaltic pe toată porțiunea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Asta e o veste buna si salut initiativa primariei. Intrebare: Este luata in considerare asfaltarea strazii Primaverii – partea cu case dinspre Codlea Nord – cu aceasta ocazie? Strada Primaverii se afla in aceeasi situatie de cel putin 20 de ani incoace si intersecteaza strada „Podul de piatra”.

  2. Da, la acea porțiune de 30-50 m, capătul Primăverii cu Podul de piatră, se lucrează și va fi de asemenea asfaltată. Vom adăuga o imagine cu acea zonă.

Comments are closed.