Dumnezeu a poposit la Codlea, iar codlenii au colindat toți ca unul, alături de părintele Pomohaci

3
970 vizualizari
views

Concertul de Colinde – Ediția a IV-a din data de 16 decembrie, organizat de Asociația Pro Codlea în parteneriat cu Primăria Municipiului Codlea, a fost ridicat la rang de eveniment de excepție de invitatul special, părintele Cristian Pomohaci.

Există momente în viața fiecărei comunități cu adevărat memorabile, iar concertul de colinde din acest an a fost unul dintre acestea. Codlenii au cântat toți ca unul, sărbătorind în cuget și-n simțiri Nașterea Mântuitorului. Emoțiile i-au copleșit pe cei prezenți, veniți din toate colțurile pământului. Au primit cu drag colinda oameni reveniți pe pământul natal tocmai din Statele Unite ale Americii, dar și români basarabeni. Toată suflarea a cântat ,,Deschide ușa, creștine” si  ,,Trei păstori”, iar rugăciunea rostită cu evlavie de către părintele Pomohaci, ne-a reamintit că există un singur Dumnezeu pe care îl purtăm în noi și căruia ar trebui să ne rugăm în fiecare zi cu ,,Tatăl Nostru”.

Mare minune mare, asemeni Nașterii Mântuitorului, să privești atâtea mâini împreunate întru rugăciune, primindu-l pe Dumnezeu.  Codlea a fost binecuvântată.

FOTOGALERIE completă pe Facebook

Colind și rugăciune – Cristian Pomohaci (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

 1. In fiecare an aceeasi poveste: in sala este fff frig. O nota f. Proasta organizatorilor care nu tin cont ca acolo vin si batrani si copii…
  Penibil! Stai 2 ore nemiscat in frig! Epoca de piatra fratilor! Pacat!

  • Bine, Ionut, si te-ai gandit tu sa arunci primul cu piatra, nu? Ti-as putea da o mie de motive pentru care frigul nu ar mai fi contat. Sunt curios daca ai fost la Gala Premiilor de Excelenta din promenada. Acolo nu a fost frig?

   De ce trebuie intotdeauna sa se trezeasca cineva sa critice ceva frumos?

   • Ovidiu, hai totusi sa nu exageram, nu arunca nimeni cu pietre aici. consensul duce la anarhie, dictatura daca vrei. daca nu poti sa accepti o critica constructiva las-o moarta.

Comments are closed.