Dosarul vaccinurilor. Vlad Voiculescu va fi audiat vineri, la DNA – Cum explică TUNUL de un miliard de euro

0
72 vizualizari
views

Vlad Voiculescu va fi audiat vineri, începând cu ora 10.00, la sediul DNA, în dosarul vaccinurilor. Audierile au început cu fostul premier – Florin Cîțu, cel care a fost pus sub acuzare miercuri.

Vlad Voiculescu – fost ministru al Sănătății va fi audiat vineri, începând cu ora 10.00, la sediul DNA. De asemenea, și fostul ministru Ioana Mihăila a fost citată pentru audieri.

Ancheta avansează în dosarul tunului cu vaccinuri! Ioana Mihăilă, Vlad Voiculescu și Florin Cîțu sunt anchetați pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu. Ei sunt acuzați că au semnat pentru cumpărarea unui număr mult prea mare de seruri, care ar fi ajuns pentru 20 de ani de imunizare a populației.

Florin Cîțu a ajuns, miercuri, la sediul DNA. A început oficial ancheta în dosarul vaccinurilor. El a fost pus sub acuzare. I s-au adus la cunoștință acuzațiile și a început audierea. Fostul premier nu a vrut să dea declarații pentru achizițiile din pandemie, potrivit unor surse.

„Mi-am respectat atribuțiile de prim-ministru. Tot ce am făcut a fost conform cu legislația în vigoare. Am încredere în justiție. Nu pot să vorbesc despre un dosar în curs”, a spus Florin Cîțu, după ce a ieșit din sediul DNA.

Florin Cîțu a afirmat că nu poate comenta informațiile din megadosarul achizițiilor de vaccin din pandemie. Declarația a fost făcută după ce fostul premier a venit la Senat pentru a citi dosarul și acuzațiile procurorilor DNA. Cîțu a mai precizat că nu se pune problema să demisioneze din PNL și că i se pare firească decizia partidului de a votat pentru ridicarea imunității sale parlamentare.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ