Donaţie substanţială pentru laboratorul de informatică de la Şcoala Gen 3 Codlea

0
3.486 vizualizari
views

În urma solicitării dlui profesor Plăiaşu Mihail, solicitare transmisă prin Corina Nica către un grup de oameni de afaceri din Codlea, Şcoala Generală nr 3 din Codlea a primit o donaţie substanţială pentru dotarea unui laborator de informatică.

Un grup de oameni din Codlea a fost receptiv la apelul făcut de către prof. Plăiaşu şi prof. Adriana Carstoloveanu, aceştia reuşind să strângă o parte din dotarea laboratului de informatică al şcolii din Codlea.
Astfel s-au adunat ŞI DONAT DEJA 20 de unităţi centrale, 13 monitoare şi 12 tastaturi cu mouse pentru scoală. Împreună cu cele 10 calculatoare complete au fost aproape completate cele 30 staţii de lucru necesare unei bune desfăşurări a activităţii laboratorului de informatică.

Dorim aici să mulţumim în mod special firmei Stabilus România care, prin Directorul ei, Cristian Popescu, a donat 15 unităţi centrale în valoare de peste 10.000 lei către şcoala noastră. Dl Dr Popescu (laureat săptămâna trecută cu titlul de Managerul Anului de către Camera de Comerţ şi Industrie Braşov – îl felicităm pe aceasta cale!) a avut plăcerea de a ne dona aceste calculatoare, în urma cererii de la Codlea. Îi mulţumim şi sperăm să ne ajute şi pe viitor.

Nu mai puţine multumiri adresăm Asociaţiei Civice Muntean Cătălin, familiei Muntean pentru ajutorul care a constat în cinci staţii complete de lucru (UC, monitor, tastatură). Ca întotdeauna au fost extrem de receptivi şi nu au stat deoparte când li s-a cerut ajutorul.

Ceilalţi donatori au dorit să rămână anonimi, însă le mulţumim şi lor pe această cale.

Urmare a acestei acţiuni comasate , Şcoala Generală 3 Codlea a obţinut toate cele 30 de unităţi centrale, are deja 23 de monitoare şi 22 de tastaturi. Ca laboratorul să fie complet mai sunt necesare 7 terminale şi 8 tastaturi. Poate ne ajutaţi să le putem oferi şi pe acestea. Mulţumim tuturor celor implicaţi în aceste acte de binefacere! Nu în ultimul rând următorilor: Nuțu Seceleanu, Dana Mogoş, George Mihăilă, Anca și Horia Frunzete, Remus Cazaban, Adrian Călin, Dan Taropa.

Cu stimă,
Dorin Şaramet

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic