Doi tineri au inițiat un proiect inedit pentru brașoveni

0
1.984 vizualizari
views

Modul în care oferi un cadou este deseori mai important decât cadoul în sine, iar Julia și Daniel Cotinghiu au înțeles acest lucru. Proiectul ”Cadouri din inimă”, demarat de curând, pare să aibă un real success în rândul copiilor, cât și în rândul adulților.

Povestea acestui proiect se datorează pierderii unui inel, spune Julia, ”..pierdere care m-a determinat să înțeleg că importanța cadourilor nu constă în valoarea materială a acestora, ci în felul prin care le dăruim; în emoția pe care o transmitem și în amintirea care va rămâne mereu vie în suflet.

Costumele noastre sunt inspirate de felul în care ne dorim ca cei dragi să își dăruiască aceste cadouri, din inimă.

  • Lucruri care ne fac diferiti:
  1. Suntem uriași, diferiți și foarte fotogenici. Prin acest nou concept ne dorim să aducem zâmbete și fericire pe chipul celor pe care îi surprindem.
  2. Livrăm cadouri, atât cele preferate de clienții noștri, cât și cadouri propuse de furnizorii nostri, prin care le oferim reduceri și oferte.
  3. Realizăm surprize – avem idei nelimitate, venim înaintea clienților cu propuneri și idei sugestive, atunci când aceștia au nevoie de ajutor.
  4. La cererea clienților, le aducem pe cele mai iubite personaje Disney: pe Mickey sau Minnie Mouse.
  5. Datorită pasiunii si experienței noastre, realizăm videoclipuri personalizate cu mesaje, fotografii și alte filmulețe. (ex: https://cadouridininima.com/videoclipuri).

Serviciile noastre se adresează tuturor persoanelor care doresc să le facă celor dragi o surpriză și să le ofere un cadou într-un mod inedit, unic și deosebit.

VIDEO – Surpriza de care au avut parte copiii

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic