Distracție maximă la Zilele Municipiului Codlea – Kronenfest 2014

0
1.131 vizualizari
views

O zi capricioasă de vară, o sâmbătă fără prea mult soare dar cu distracţie din plin la Zilele Municipiului Codlea – Kronenfest, ediţia a XIV-a.  Muzică bună şi lume multă, dans, mâncare, băutură şi voie bună, asta am găsit în promenada din Codlea. Pitici ce abia păşeau, tineri ce se bucurau de primele zile de vacanţă, adulţi şi vârstnici, cu toţii laolaltă au lăsat grijile acasă şi au venit să petreacă în cea de-a doua zi a sărbătorii lor. Şi nu au fost dezamăgiţi! Organizatorii, Primăria Municipiului Codlea în parteneriat cu Kiss Fm, Ciucaş şi Exotic Market, au pus la punct toate detaliile şi s-au ocupat de bunul mers al evenimentului. Programul artistic de sâmbătă a inclus muzică şi dansuri pentru toate categoriile de vârstă. Doamna Silvana Enache a fost alături de noi aşa cum ne-a obişnuit, a fost gazda spectacolului şi a deschiderii oficiale. Imediat după orele 15, scena din Promenada Codlei a prins viaţă şi invitata Rodica Stan a dat startul la o nouă zi de sărbătoare. Dulce-i graiul românesc, mai ales pe ritmuri populare! Şi cum muzica înseamnă voie bună şi dans, în continuarea programului a urmat Ansamblul „Transilvănean” Vulcan. Costumul popular purtat cu mândrie de tineri şi îndemânarea cu care aceştia ne-au prezentat dansuri „d-ale noastre” au fost numai bune ca să ne înveselască într-o zi mohorâtă de vară. Clubul Elevilor Codlea, trupa Anturaj Crew, trupa de dansuri moderne din Dumbrăviţa şi grupele de copii de la Ansamblul „Măgura ” Codlea  au întreţinut apoi atmosfera până la orele 19. A vibrat scena sub „povara” talentului lor! Dansuri moderne, dansuri populare, break-dance şi astfel am avut parte de momente pentru toate gusturile.

La lăsarea serii a venit să ne încânte un cunoscut interpret de muzică populară, un artist îndrăgit de noi toţi, Robert Târnăveanu. Păi dacă-i sărbătoare, sărbătoare să fie! La auzul cântecelor de joc şi voie bună ce au răsunat din centrul Codlei, puţini au fost cei care au mai rămas prin case. Organizatorii evenimentului au avut grijă şi de tineri şi au pregătit muzică şi pe gustul lor, pentru ca seara de sâmbătă să fie una cu distracţie garantată. Proconsul, o trupă care consider că nu mai are nevoie de vreo prezentare, a făcut show în Promenadă. Publicul a cântat alături de vocalistul Bodo refrenele celebrelor piese şi cu o muzică adevărată e imposibil să nu te simţi bine.

În continuarea programului, pe scenă a urcat o formaţie în vogă a momentului, Deep Central. Cum a fost? Mâini în aer, strigăte de bucurie, aplauze şi dans, dans, dans, semn că muzica interpretată de Deep Central a fost pe placul lor. Aplauzele cu care artiştii au fost răsplătiţi au demonstrat faptul că ne-am simţit bine. Cei doi băieţi ştiu să facă spectacol şi au făcut!

Şi cea de-a doua zi a sărbătorii Codlei a fost încheiată de frumoasa şi talentata Anda Adam. Ritmurile hiturilor acesteia i-a pus în mişcare şi pe cei mai leneşi, cu siguranţă nu puteai să rezişti.

Muzică bună, o mare de oameni cântând într-un glas şi dansând, micii sfârâind pe grătare, berea la rece, aşa da, se simte că-i sărbătoare. Şi chiar dacă vremea a fost cam răcoroasă, atmosfera a fost incendiară!

Revenim cu galeria foto..

 

Zilele Codlei 2014

Zilele Codlei Kronenfest 2014

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic