Dintr-o aberație în alta: Erwin Albu visează că se vor tăia castanii

0
1.096 vizualizari
views

După ce s-a lămurit că nu are suficientă susținere pentru a candida la alegerile europarlamentare, concitadinul nostru Erwin Albu iese din nou la rampă în stilu-i caracteristic, cu o nouă aberație, punându-i pe codleni în alertă închipuită, cel mai probabil cu ce a visat noaptea.  Redăm textual mesajul acestuia postat pe facebook:

„CODLENI ÎN ALERTĂ!
Nu tăiați castanii din centrul Codlei, dacă asta aveți de gând!
Umblă vorba prin târg că se vor tăia castanii din centrul Codlei, de pe strada Măgurii, cu ocazia lucrărilor finanțate din bani europeni de restaurare a centrului istoric, inițiate în fosta legislatură din care am făcut și eu parte. Autoritățile locale actuale bolânde vor avea de furcă cu cetățenii dacă vor îndăzni asta.”

Sigur că o parte din cetățeni au început să dea telefoane la primărie, întrebând dacă este adevărat, căci, nu-i așa, este foarte ușor să arunci o vorbă în speranța că poți manipula masele de cetățeni de bună credință ai Codlei.

Realitatea însă este cu totul alta! Nici nu se pune problema tăierii castanilor. Primarul Cătălin Muntean arată faptul că în ultimii doi ani s-au plantat copaci pentru înfrumusețarea zonelor din oraș și că s-au toaletat cei existenți. Mai mult de atât, castanii de pe strada Măgurii dau un aer medieval ce aduce un plus valoare proiectului de reabilitare a centrului istoric.

castani centrul istoric codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic