Din seria `Si noi avem talent`,Ep. 6 – Antonius Motriuc

2
1.089 vizualizari
views

Articolul de astăzi îl încep cu definiţia termenului “talent” preluată din DEX: “TALÉNT, talente, s. n. Aptitudine, înclinare înnăscută într-un anumit domeniu; capacitate deosebită, înnăscută sau dobândită, într-o ramură de activitate, care favorizează o activitate creatoare. – Loc. adj. De talent = talentat. -Persoană înzestrată cu aptitudini remarcabile. – Din fr. talent, lat. talentum.”

Constantin Brâncuşi spunea: “Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poţi să vezi foarte departe”,  tinerii talentaţi prezentaţi de noi in articole se află la început de drum, mai au multe de învăţat, dar prin muncă si dăruire  talentul lor se va perfecţiona, iar ei vor ajunge la rezultatele  mult dorite.

Ne încearcă o bucurie imensă de fiecare dată când descoperim că în oraşul nostru sunt atât de mulţi copii talentaţi. Expoziţia de desene de la Colegiul Tehnic “Simion Mehedinţi” ne-a dezvăluit talentul de astăzi . Antonius Motriuc, sau Ştefan cum îl cunosc prietenii, este un tânăr de 18 ani , talentat la desenul în creion.Desenez de mic copil, dar începând de acum vreo 2 ani mi-am perfecţionat tehnica, şi de atunci desenele sunt mai realiste şi mai bune. Sunt autodidact, nu am urmat niciun curs de desen încă.Tehnica se perfecţionează în timp, învăţ din greşelile anterioare.” îmi spunea Ştefan când l-am întrebat cum a început această pasiune a lui, şi-a şlefuit tehnica singur, îmbunătăţind-o încontinuu, deoarece  îndemânarea pe care o ai se câştigă în timp şi se pierde fără exerciţiu. Desenele lui spun totul despre talentul cu care a fost dăruit, îi dorim să persevereze pe drumul pe care a pornit şi să încerce întotdeauna să urce mai sus.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Fiecare iubim, fiecare avem prieteni… De ce sa facem poze special pentru acest articol? De ce sa nu acceptam persoana exact cum este ea.? Este un tanar ca toti tinerii si totusi cu un talent, desenele lui vorbesc…

  2. Ştefănel pune mult suflet în ceea ce face, probabil din această cauză îi iese totul atât de bine!:) ..
    Mult succes în viitor :*

Comments are closed.