Din inimă pentru Robert Cadar! Arată că ești codlean și îți pasă!

0
10.945 vizualizari
views

Un altfel de ambasador al codlenilor, căci dacă nu ar fi, nu s-ar povesti, ar spune naratorul. Însă Robert Cadar a fost și a continuat să fie încă dinainte de 2010, la început cu Asociația Pro Codlea, iar un an mai târziu prin Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei, când la recomandarea și prin implicarea acestuia în mod direct am dat formă juridică acțiunilor civice, de voluntariat, pe care cu inima deschisă le-am desfășurat în folosul comunității. O comunitatea pe care Robert Cadar a iubit-o și pe care a știut să o pună în valoare.

Un artizan al comunicării, fără scop ascuns al vreunui câștig sau beneficiu propriu, Robert Cadar m-a învățat că în viață nu există obstacole decât dacă le ridici singur în calea ta.

Știați că prima ediție a ziarului tipărit Codlea Info a fost tehnoredactată de Robert Cadar? Știați că înfrumusețarea Codlei a devenit consistentă prin ideile și implicarea acestuia? Știați că cele mai multe campanii umanitare l-au avut ca inițiator pe Robert Cadar? Nici proiectul Plantăm fapte bune în România nu i-a scăpat, devenind parte din activitățile de reîmpădurire la nivel național, dar și cele de ecologizare de la Ștrandul Codlea.

Scria Robert în urmă cu mai bine de 5 ani că suntem un grup animat de dorinţa de a îmbunătăţi imaginea oraşului și că prin intermediul celorlalte site-uri de reţea ne gândim la imaginea întregului județ. Și mai scria Robert Cadar că prin ceea ce facem vă ţinem la curent cu activitatea socio-culturală, turistică, sportivă, economică şi administrativă a zonei. Cine ar fi crezut că vom ajunge atât de departe, încât codlenii de pretutindeni să se simtă mai aproape de casă și cei dragi?
De aici şi sloganul nostru: „Totul despre oraşul tău”. Despre Codlea, orașul nostru, al tuturor. Știați că mare parte a proiectului media prin care oamenii sunt informați i se datorează?

Nu știu câți dintre noi s-ar putea implica într-atât, însă știu că Robert Cadar a făcut-o necondiționat, din inimă! Pentru simplul fapt că și-a dorit ceva mai bun pentru semeni. În urmă cu ceva timp, însă, Robert Cadar a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. Însă nu a dezarmat. Trebuie să recunosc, am fost impresionat de amploarea acțiunilor pe care colegii și prietenii din țară le-au demarat pentru susținerea lui. Și, deși Robert nu a cerut nimic, iar like-urile au curs pe facebook precum și urările de sănătate, nu este suficient. Pentru a-i răspunde unui om cu aceeași implicare pe care acesta a dovedit-o timp de mai bine de 5 ani, este important să fim alături de el pe data de 20 mai.

    Din inimă pentru Robert, comunitatea pe care o reprezintă organizează în ziua de 20 mai mai multe evenimente caritabile după cum urmează:
  • ora 10: la sediul Fundației Rafael va avea loc o recepție în cadrul căreia vor fi oferite ceai și/sau cafea și va fi susținută o conferință de către specialiști în prevenirea și tratarea cancerului;
  • ora 12: înregistrarea participanților la competițiile sportive;
  • ora 13: cros pe traseul: Promenada Codlea-Strand și înapoi,
  • ora 13.15: ștafetă în jurul Cetății Codlea, pentru echipe de câte patru elevi,
  • ora 14: jocuri sportive pentru copii,
  • ora 15.30: festivitatea de acordare de diplome,
  • ora 16: concert caritabil. Pe întreaga perioadă a derulării evenimentului va fi amenajat un stand de informare cu privire la prevenirea și tratarea cancerului. Fiind un eveniment eminamente caritabil, de implicare socială, premiile vor avea valoare strict simbolică, pentru ca toate fondurile să fie utilizate în beneficiul cauzei, respectiv pentru tratamentul bolii lui Robert.Nu se vor percepe taxe de participare, dar vor fi cutii de donații, în care fiecare poate depune orice sumă dorește.De asemenea, în fiecare bar/cafenea care va adera la cauza acestui eveniment vor fi amenajate locuri de informare și cutii de donații pentru Robert.Fii alături de Robert! Arată că ești codlean și îți pasă!

https://www.facebook.com/events/1935071680070982/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic