Din curtea mea în curtea ta, ce pana mea!

4
1.300 vizualizari
views

Str bila Codlea

Locuitorii unui bloc au asistat astăzi cu stupoare la o operaţiune de deszăpezire a unei străzi, o acţiune pe care am considerat-o incalificabilă!

Strada Bîlea din Codlea, perpendiculară cu Şcoala de Arte şi Meserii, a fost curăţată cu sârg de către una din maşinile primăriei.Până aici toate bune.  Dar cum incompetenţa merge mână în mână cu prostia, mai bine de 1 oră şoferul volei a muncit să împingă zăpada de pe stradă, unde altundeva decât în parterului unui bloc de locuinţe din capătul străzii, astupând practic zona demisolului cu un munte de tone de zăpadă. Degeaba au strigat locatarii  ca acesta să înceteze, să nu ducă zăpada acolo, că au copii mici şi că îi inundă când aceasta se va topi. Omul şi-a desăvârşit opera timp de o ora de la 15:30 la 16:30, nu înainte de a-şi etala verbal muşchii, şi a plecat.

Neşansa sau ghinionul mai bine zis a căzut asupra lucrătorului primăriei dar şi a şefilor ierarhici, când jurnalistul de investigaţie Dumitru Popescu, membru al Centrului Român Pentru Jurnalism de Investigaţie a luat atitudine şi l-a sunat direct pe prefectul Braşovului. Brusc au sunat telefoanele şi a apărut o altă volă de la compania apa şi s-a apucat de treabă cu repeziciune, de parcă ardea zăpada adunată de cel care o depozitase mai devreme. Locatarii indignaţi au asistat la deszăpezirea blocului în alte două ore, între 18:00 -20:00, că aşa se lucrează în administraţia publică locală şi i-au mulţumit domnului Dumitru Popescu, vecinul lor. Filmarea realizată de Codlea Info cu camera ascunsă  surprinde momentul în care soferul îşi sună şefa.

P.S. Dacă aveţi vreun vecin jurnalist, păstraţi-l cu orice preţ!

Deszăpezire la Codlea

(filmare cu camera ascunsă)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

 1. Buna din nou,

  De ce nu publicati comentariul anterior domnule Ovidiu Stan?, “jurnalist de investigatie”. Pe langa obiectiile pe care le-am avut in primul comentariu, pe care dumneavoastra nu a-ti binevoit sa il publicati, referitor la titlul stirii(pentru ca este incadrata in categoria – Stiri din Codlea) care este prea lung si contine o exprimare care de dovada de “taranism”, acum am revenit cu un al-2-lea comentariu in care as vrea sa va intreb ce studii aveti dumneavoastra ca jurnalist? Ce stiti dumneavoastra despre o stire? Ce este acela un leed? sau corpul stirii? sau background? sau daca este o stire(asa cum predinteti) de ce va spuneti si parerea personala. Asta nu este jurnalism, iar ceea ce faceti dumneavoastra nu sunt stiri, sunt “barfe” on-line. Ma indoiesc ca aveti cunostiinte despre cele mentionate anterior.
  Stima pentru autointitulatul jurnalist Ovidiu Stan.

  “P.S. Daca aveti vreun vecin jurnalist, pastrati-l cu orice pret!” – Buna incheiere, buna.

  • Andrei, reciteşte-ţi comentariul şi du-te liniştit în viaţa ta. Sau roagă pe cineva avizat să o facă, poate te trimite să studiezi elementara gramatică a limbii române.

 2. Hopa, intr-un sfarsit. Si totusi unde este raspunsul la intrebarile mele? Exact cum ma gandeam. Continue to practice old man.

 3. Frate Andrei, lasă falsele probleme si fă tu o publicatie on line, ziar si radio, apoi poti să revi cu un comentariu pertinent. Din cate cunosc, o parte din membri redactiei sunt jurnalisti cu scoala in domeniu. Deci ….Continue to practice Ovidiu…..

Comments are closed.