Deţinuţii de la Penitenciarul Codlea absolvenţi

0
763 vizualizari
views

În data de 18.03.2011, 27 persoane private de libertate au susţinut examenul de absolvire a cursului  de formare profesională  în meseria de lucrător în structuri în construcţii.

Cursul cu durata de 3 luni s-a desfăşurat în cadrul proiectului ” Participarea grupurilor vulnerabile în economia socială” proiect implementat de Agenţia Naţională a Romilor în parteneriat cu Asociaţia ,,Târgovişte spre Europa” în calitate de furnizor de formare profesională,  Administraţia Naţională a Penitenciarelor ,alte instituţii şi asociaţii .

Ca un element inedit unul dintre participanţii la acest curs (cel de al 28 lea cursant), deşi pus în libertate de curând, s-a reîntors în penitenciar pentru susţinerea examenului şi obţinerea certificatului de calificare .

Avantajele participării la cursurile de calificare organizate în interiorul locului de deţinere sunt,   calificarea obţinută şi  deducerea din pedepsele aflate în curs de executare a unui număr de 30 zile.

Este primul curs de calificare finalizat în acest an, în perioada următoare fiind planificată în aceleaşi condiţii, demararea unui curs de formare profesională  în ocupaţia ,, Lucrător în cultura plantelor”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic