Desene, colaje şi picturi la Casa de Cultură

0
1.864 vizualizari
views

Săptămâna aceasta a avut loc la Casa de Cultură a Municipiului Codlea expoziția de desene, colaje și picturi organizată de Liceul Teoretic Codlea. Expoziția este una dintre  activitățile ce se desfășoară în cadrul proiectului literar – artistic „Primăvara în sărbătoare!”, proiect coordonat de următoarele cadre didactice: Cristina Chihaia, Iulia Rusu, Butum Corina, Mureșan Aurica.

Proiectul a avut ca punct de plecare nevoia oricărui elev de a i se stimula creativitatea orginalitatea, spontaneitatea, deoarece societatea/comunitatea are nevoie, pentru a se dezvolta și pentru a evolua de oameni capabili să aibă spirit creator și novator. El a fost conceput sub forma unui concurs literar – artistic, cu scopul de a forma capacitatea educabilului de a face față oricărei provocări, de a incita spiritul de competiție  pentru ca devenirea acestuia să fie complexă, mai ales astăzi, când dobândirea cât mai multor abilități îl face pe individ să fie competitiv.

Activitatea cadrelor didactice în proiect se  desfășoară pe o perioadă de trei luni.  A început la data de 3 martie și se va încheia pe 30 mai 2014 cu prezentarea raportului final la nivelul instituției noastre.

Pe această cale le multumim tuturor colegilor din diverse școli din județ și din țară pentru participare. Menționăm că datorită participanților din alte județe anul viitor acest proiect va deveni unul național.

expo LTC (1) expo LTC (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic