Descoperire macabră la Codlea

0
1.208 vizualizari
views
Strand Codlea
Strand Codlea
Strand Codlea
Strand Codlea

Un localnic a văzut în această după-amiază că pe apa lacului de la Strandul din Codlea pluteşte un cadavru. Omul a sunat la numărul de urgenţă, iar pompierii au intervenit pentru recuperarea trupului.
La fata locului s-a acţionat cu o barcă pneumatică, iar intervenţia a fost destul de dificilă. „Trupul era îngheţat şi aluneca printre sloiurile de pe lac”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. În cele din urmă, cadavrul a fost legat cu o coardă şi a fost tras către mal.
Trupul este al unei femei de 35-40 de ani, a cărei identitate nu este deocamdată cunoscută. Se pare că trupul femeii a stat în apă mai bine de două săptămâni. Urmează ca medicii legişti să determine cauza morţii.

Update
Poliţiştii au identificat cadavrul găsit în lacul de la Codlea. Acesta aparţine unei femei de 41 de ani, care, până în data de 24 decembrie 2010, fusese internată într-un spital din Braşov.

Totodată, „în urma efectuării necropsiei, medicul legist a stabilit că decesul ei s-a produs prin înecare. Cercetările continuă,sub coordonarea unui procuror, pentru soluționarea cazului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Sursa: adevarul.ro
Stirile Pro TV

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic