Deschiderea oficială a Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile

0
2.969 vizualizari
views

Vineri, 2 martie, a avut loc deschiderea oficială a Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile.

Și-au anunțat prezența campioana olimpică entitre Maren Lundby, care este și lidera actual a clasamentului general al Cupei Mondiale.  La Râșnov va fi present tot podiumul olimpic, Lundby – Althaus – Takanashi, dar și fosta campioană olimpică Carina Vogt, care la PyeongChang a reușit abia un loc 5 după rusoaica Avakumova, și ea oaspete al Râșnovului în acest sfârșit de săptămână. Astfel, toată elita mondială feminină și-a anunțat prezența, aproape 50 de săritoare cu schiuri din 12 țări: Austria, Finlanda, Franța, Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii, Norvegia, Rusia, Italia, Slovenia, Ungaria și bineînțeles România.  Țara noastră este reprezentată de Dana Haralambie, Diana Trâmbițaș și Carina Militaru.

Reamintim că la PyeongChang, singura noastră reprezentantă, Dana Haralambie, s-a calificat pentru runda finală, ocupând locul 25, cu două poziții mai sus decât actualul său loc în clasamentul general al Cupei Mondiale după un excelent loc 11 obținut în etapa de la Zao, din Japonia.

La deschiderea oficială, organizatorii și primarul orașului Râșnov au oferit mărțișoare tuturor participantelor la competiție.

Deschidere oficială – Info1Tv

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic