Deputatul Ana Loredana Predescu se implică în problema grădiniței din Brașov

0
665 vizualizari
views
 
„Toți cei care intră aici vor găsi dragostea” este sloganul cu care Grădinița cu program prelungit nr. 13 din Brașov își întâmpină copiii și oaspeții.

”Și vă mărturisesc că asta am simți și eu astăzi, când am avut o întâlnire cu doamna director Băcanu Carmen, un om dedicat meseriei de învățător, un om sensibil dar profesionist, care iubește copiii și care a făcut această grădiniță un adevărat colț de rai”, spune Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, care a intervenit în cazul Grădiniței cu program prelungit nr.13 din Brașov, unde 120 de copii riscă să fie evacuați în stradă din cauza unui litigiu privind terenul pe care se află clădirea grădiniței.

”Este un loc frumos, extrem de curat, unde cadrele didactice, alături de întreg personalul fac totul cu dragoste, dăruire și implicare. Din păcate, cei 120 de copii riscă să fie evacuați pe 12 aprilie din cauza unui litigiu privind terenul pe care se află clădirea grădiniței, deși vorbim de o situație cunoscută de autorități încă din 2011. Copiii nu pot înțelege că vor trebui să plece din acest loc, cadrele didactice sunt dezamăgite, iar pentru părinți este de neconceput să rămână fără un loc în grădiniță pentru copiii lor.”
 
”Mi-aș fi dorit să văd mai multă implicare din partea Inspectoratului școlar județean Brașov care, prin Inspectorul general, s-a eschivat și nu a răspuns invitației mele de a purta o discuție aplicată pe soluții care să rezolve problema. Condamn această atitudine din partea autorităților locale și voi semnala lipsa de interes și implicare și domnului ministru Cîmpeanu.
Îi voi comunica situația și primarului Allen Coliban. Sper că Primăria va găsi o soluție din cele foarte puține rămase.”, a încheiat deputatul Ana Loredana Predescu
 
Într-o situație similară se află și Liceul de Muzică, dar și Liceul Johannes Honterus
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic