Delegație culturală din Japonia în vizită la Brașov

0
1.049 vizualizari
views

O delegație oficială din Musashino condusă de Hideho Ito, directorul Departamentului de Schimburi Culturale Internaționale din cadrul primăriei orașului japonez, s-a întâlnit în această dimineață cu președintele Consiliului Județean Adrian-Ioan Veștea și cu prefectul Ciprian Băncilă.

Oaspeții au prezentat mesajul primarului din Musashino, Morimasa Murakami, care își dorește intensificarea activităților bilaterale pe linie de sport, cultură, comerț sau industrie, cu atât mai mult cu cât orașul Musashino, înfrățit cu Brașovul, a fost desemnat de guvernul japonez să găzduiască delegația României care va participa la Jocurile Olimpice și Paralimpice de Vară – Tokio – 2020.

Propunerea a fost primită cu bucurie de către conducerea administrației județene, care și-a manifestat deschiderea pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale de prietenie și colaborare în plan economic, în turism și protecția mediului, precum și în domeniul sportului și al schimburilor culturale. Totodată, oaspeții au prezentat invitația pe care municipalitatea din Musashino o adresează orchestrei Filarmonicii Brașov de la participa anul viitor la un turneu în Japonia, cu prilejul împlinirii a 25 de ani de relații culturale între orașele Brașov și Musashino.

Încântați de frumusețea Brașovului și de bunătatea oamenilor, oficialii japonezi au menționat că municipalitatea din Musashino poate oferi ospitalitate și asistență românilor care merg în Japonia.

img_20161128_102804-copy

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic