Declarațiile pe tema aeroportului, un fel de ”ba pe-a mă-tii!” cu eleganță la adresa adversarului politic

0
2.097 vizualizari
views

Cel mai sensibil subiect al județului, construirea unui aeroport la Ghimbav, pare să fie miza electorală a politicului pentru mulți ani de acum încolo. O altă mizerie pe care indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta, politicienii o speculează în funcție de nivelul de inteligență al electoratului. Și îmi spun zilnic că refuz să mă mai las prostit precum cei aproximativ 200 de oameni împinși să protesteze duminică seara în fața Prefecturii Brașov și Consiliului Județean. Nu au cerut decât AEROPORT. Sau cel puțin așa mi s-a părut. N-a spus nimeni că nu s-ar implica suficient Adrian Veștea în calitate de președinte al CJ sau prefectul Marian Rasaliu ca om al Guvernului în teritoriu. Oamenii vor AEROPORT, nu cine, cât, unde și cum se implică. Fără declarații politice și pisici moarte aruncate dintr-o curte în alta, fără orgolii de invingători sau învinși, că nu suntem în Game of Thrones și nici oastea morților nu ne dă târcoale. Sau poate ar trebui?

Adevărul este că pe manifestanții adunați cu trolere în semn de protest nu-i convingi că din cauza PSD-ului sau a PNL-ului nu se face nimic. Cu atât mai greu sunt de convins că stânga cu dreapta și-ar da mâna într-un efort comun cu toate că, în campanie, și unii și alții au PROMIS aeroport la Ghimbav până în 2020. PNL-ul spune că a a pus la bătaie 10 milioane și că Guvernul PSD-ist le-a înșelat așteptările, oferind doar 20% din suma necesară. De partea cealaltă, PSD-ul spune că terenul aeroportului aparține CJ-ului care s-a bătut cu pumnul în piept că îl va face oricum, iar ”..statul nu poate da bani pentru această investiție, nu poate legal. Cerem PNL să recunoască în fața brașovenilor că nu poate, doar mimează, să construiască Aeroportul”.

Ce să zic, vă înjurați frumos și brașovenii se uită la spectacol? Păi de circ ne arde nouă? Adică, Consiliul Județean este galben și banii care ar trebui să vină de la București  nu pot fi vopsiți? Este ilegal amestecul de culori, iar pastelul dăunează grav vederii unora? Și dacă tot brașoveanul este daltonist și nu-i pasă de roșu și galben, cum va fi rezolvată problema? Cine nu pricepe că VREM AEROPORT, nu campanii electorale?

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic