Decizie în premieră în România: Tatăl unui elev, condamnat la închisoare, după ce a amenințat o profesoară cu moartea

0
1.118 vizualizari
views
Hands of the prisoner in jail

Incidentul șocant a avut loc în județul Tulcea. Învățătoarea în cauză preda la clasa a IV-a și, la finalul semestrului doi, femeia a trimis o notificare părinților băiatului, în care îi înștiința că i-a scăzut nota la purtare fiului lor.

Incidentul a avut loc în iunie. Învățătoarea preda la clasa a IV-a, la Școala Gimnazială din localitatea Zebil, județul Tulcea.

La finalul celui de-al doilea trimestru, părinții copilului au fost înștiințați de către profesoară că băiatului i-a fost scăzută nota la purtare.

El a trimis trei mesaje audio pe grupul de WhatsApp cu părinții elevilor de la clasă, care conțineau injurii și amenințări la adresa femeii, dar și a soțului acesteia.

Las’ că te prind, te bat și pe tine și pe el! Pe el oricum îl bat, oricum știi că pe el l-am mai fugărit cu toporul… Ție îți tai gâtul! Te omor!”, a scris bărbatul.

Mai mult, el l-a sunat și pe soțul învățătoarei, care e polițist. L-a agresat verbal, l-a amenințat cu bătaia, iar apoi i-a trimis și două mesaje scrise pe telefonul mobil, prin care a continuat cu amenințările.

Pentru fapta lui, bărbatul a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare. Sentința dată la finalul lunii august nu este definitivă, potrivit realitatea.ro.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ