Dăruirea unui slujitor al Domnului face minuni

0
1.230 vizualizari
views

Dăruirea unui slujitor al Domnului face minuni. Părintele Gheorghe Loghinoaia de la Mănăstirea Bogdănești, din județul Suceava, împletește cu har pasiunea pentru cele bisericești și sprijină persoanele aflate în nevoi. Mai mult de atât, în incinta mănăstirii funcționează un cămin de bătrăni, oameni de care părintele Gheorghe se îngrijește în fiecare zi. De la pâinea ce de toate zilele și blidul cu mâncare, până la îmbăierea și schimbarea lenjeriei, acești oameni care nu mai au pe nimeni îl primesc pe părintele ca pe p mână cerească.

Asociația Pensionarilor din Codlea face un apel umanitar către persoanele dispuse să ajute căminul de bătrâni aflat sub patronajul Mănăstirii Bogdănești. Cei dispuși să contribuie în orice fel sunt așteptați la Asociația Pensionarilor Codlea, str.Lungă nr 112 (în curte cu Ambluanța) sau pot solicita relații la telefon 0268.251.882 – 9:00-14:00

Sprijinul poate consta în: lenjerii de pat, articole îmbrăcăminte, produse neperisabile, articole de igienă, pampersi, etc.

Așa să ne-ajute Dumnezeu!

caminbatrani2 caminbatrani3 caminbatrani

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic