Ce se întâmplă? Ce faceți aici? Opinia unui cetățean nedumerit

0
802 vizualizari
views

Pentru a înțelege exact ce se întâmplă, vom face o scurtă introducere… Toamna anului 2015 a adus schimbări și pentru locatarii cartierului Măgurii din Codlea. Ideea de reamenajare peisagistică și de eficientizare a spațiului de parcare și joacă a fost discutat în repetate rânduri cu locatarii și președinții de asociații de proprietari, în acest sens existând și o dezbatere publică la primărie.

Proiectul administrației a fost acceptat în unanimitate, fapt ce a determinat începerea lucrărilor. Doar că, o parte dintre locatari, cei care nu au aflat sa nu au înțeles exact ce se va întâmpla prin jurul blocurilor, au ajuns să își manifeste nemulțumirea.

Sigur că o schimbare reală a locului presupune modificări substanțiale, începând de la preluarea unei părți din grădinile oamenilor de pe strada Măgurii pentru crearea de spații de joacă pentru copii, dar și schimbarea destinației altor spații în locuri de parcare. Pe de o parte, oamenii au fost bucuroși că se va decongestiona intrarea în cartierul Măgurii și accesul pe strada Freziei. Pe de altă parte, cei care locuiesc în spatele blocului și care s-au bucurat de liniștea unor zone verzi îngrădite, acum vor fi nevoiți să suporte gălăgia copiilor din noile spații de joacă. Părerile sunt împărțite, la fel cum există acea vorbă românească potrivit căreia niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea.

DSC_0001 (Copy) DSC_0003 (Copy) DSC_0008 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic