Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti, iar la Codlea povestea merge mai departe

0
4.222 vizualizari
views

Ziua de 20 aprilie este o zi specială pentru Angela Drăgușin. Soție, mamă, membru marcant al comunității, Angela Drăgușin, și-a pus amprenta peste generațiile de dansatori ai Ansamblului Folcloric Măgura. Este mama ansamblului, așa cum spun dansatorii.

,,Angela Drăgușin vine dintr-o generație de dansatori în care marea majoritate și-au constituit familii în cadrul ansamblului. O tradiție dusă mai departe de 3 generații, de peste 25 ani, în care alături de soțul Florin și fiica Andreia,  a făcut cunoscut Ansamblul Măgura atât în țară cât și peste hotare” – spune directorul Petrică Buhnici, al Casei de Cultură Codlea.

Coregraful este în primul rând un dascăl, omul care rezonează și interacționează cu tinerii ansamblului și care transmite învățăturile sale necondiționat, din pasiune și convingere. Așa este Angela Drăgușin, o doamnă a dansului popular, care duce mai departe tradițiile noastre, în cadrul Casei de Cultură a municipiului Codlea. O femeie specială, la fel ca ziua de 20 aprilie, în care îi urăm un sincer și călduros LA MULȚI ANI!

  angela4 angela5angela7 angela8 angela9 ansamblulmaguraangela3

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic