Cutremur cu magnitudinea 5,3 în Arad, seara trecută

0
55 vizualizari
views

Seismul a fost urmat de o replică cu magnitudinea 3,1.

În ziua de 06 Iunie 2023 la ora 20:26:51 (ora locală a României) s-a produs în CRISANA, ARAD un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.2, la adâncimea de 6km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 20km E de Arad, 50km NE de Timisoara, 71km SE de Bekescsaba, 95km N de Resita.

Potrivit ISU Arad, până la ora 22.30 au fost primite 18 apeluri prin numărul de urgență 112 privind desprinderea unor elemente de construcţie (coş de fum, bucăţi de faţadă) şi avarierea a două autoturisme.

”Pompierii militari ai Detaşamentului Arad intervin în aceste momente cu o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţimi şi o autospecială de intervenţie cu modul pentru descarcerare pentru înlăturarea efectelor negative produse de seism (degajarea elementelor de construcţie de pe clădiri), în municipiul Arad, pe străzile: Horia, Episcopei, Mărăşeşti, Lucian Blaga, Calea 6 Vânători, Vasile Alecsandri, Caragiale, Bulevardul Decebal şi Bulevardul Revoluţiei”, a arătat sursa citată, scrie News.ro.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic