Curaj sau nebunie? Daniel și Diana reușesc într-un domeniu în care mulți dau faliment!

0
5.338 vizualizari
views

Trebuie să ai mult curaj sau o mică doză de nebunie să lansezi o afacere fast-food în ziua de azi, în condițiile în care anul trecut zeci de firme au pus lacătul și și-au declarat falimentul. Sau trebuie să fii foarte bun în domeniu și să ai suficientă încredere că preparatele pe care le livrezi sunt deosebite, la prețul corect.

Oricum ar sta lucrurile, Daniel și Diana au lansat la începutul lunii ianuarie a acestui an cel mai nou concept sub marca ”Addiction”, care îmbină gustul Mc Donalds, Panini și KFC, la Codlea.

Cu o investiție de peste 50 de mii de euro și un bagaj profesional de invidiat – Daniel are o experiență în domeniu de peste 15 ani – artizanul culinar spune că pregătește cei mai gustoși burgeri ca și cum i-ar oferi copiilor săi. Nici salatele sau meniurile crispy nu sunt mai prejos, iar sosurile sunt și ele delicioase. Deși au deschis la jumătatea lunii ianuarie, foarte mulți brașoveni vin până la Codlea pentru a comanda un meniu, iar cei care le-au călcat pragul comandă acum prânzul la locul de muncă. Pe viitor, Daniel și Diana vor să facă și un Drive Thru.

Adresa locației este pe strada Lungă, nr 182A – telefon 0770923923

Puteți consulta meniul și puteți afla mai multe înformații pe pagina de facebook Addiction

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic