Cum s-au distrat femeile de 8 Martie

0
2.169 vizualizari
views

Femeile, partenerele noastre de viață,  s-au pregătit din timp pentru o zi specială ca cea de 8 martie. Așa cum îi stă bine oricărei femei de ziua ei. Coafor, manichiură, somnul de frumusețe, câteva din ingredientele unei seri de succes, la care s-a adăugat și motivația petrecerii câtorva ore  departe de prezența consorților sau a grijilor cotidiene.

Gusturile în alegerea locației au fost diverse. Doamnele și domnișoarele care și-au dorit să fie servite, au preferat Exotic Palace și programul oferit de aceast restaurant. Locația impune o anumită tinută, dar și o atitudine mai rezervată. S-a mâncat, s-a băut, a cântat Cristina Bondoc și Marinică Ferdelaș.

Doamnele și domnișoarele care au optat pentru restaurant Cetate Codlea, au mărturisit că aici se simt ca acasă și Andreea Neculaie (administratorul restaurantului) le face să se simtă în mediul lor. Și aici femeile s-au distrat și au dansat pe muzica lui Ovidiu Rusu.

Însă, tinerele doamne, domnișoare și puștoaice deopotrivă, care și-au dorit mai multă libertate de exprimare, au luat cu asalt Zeiden Pub, unde organizatorii le-au așteptat cu flori și un program de striptease de zile mari. Mai mult de atât, accesul bărbaților a fost interzis până la miezul nopții, așa că fetele s-au simțit nu doar protejate de priviri indiscrete, ci și răsfățate de muzica de club.

Codlea Info v-a pregatit o scurtă galerie foto și un material video. Revenim cu toate fotografiile într-o galerie completă pe facebook!

Galerie Foto Zeiden Pub

Galerie Foto Cetate Codlea

Galerie Foto Exotic Palace

Distracție de 8 Martie (VIDEO)

Galeria foto completă pe FACEBOOK

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic