Cum poți folosi acasă o lampă UV pentru a avea unghii îngrijite

0
2.588 vizualizari
views

Știai că poți avea unghiile îngrijite cu un aspect ca la salon chiar la tine acasă? Ei bine, cu puțină îndemânare, exercițiu și uneltele necesare, poți obține o manichiură deosebită la tine acasă, fără să mai fii nevoită să mergi la un salon profesional. Ai nevoie de o lampă UV, de o ojă semipermanentă, de un primer pentru manichiură, de o pilă buffer și de un bețisor din lemn de bambus.

Pașii de realizare nu sunt deloc complicați, trebuie doar să fii atentă și să urmezi instrucțiunile:

  • Pentru început, trebuie să iți dezinfectezi mâinile și toate ustensilele, pentru a lucra într-un mod cât mai curat. În acest fel împiedici toate impuritățile și bacteriile să pătrundă în piele și sub unghii.
  • Împinge cuticulele în interior cu ajutorul bețișorului din lemn de bambus. Unghiile tale vor avea un aspect mai alungit.
  • Pilește unghiile cu ajutorul pilei buffer, atât cât să le îndepărtezi luciul. În acest fel, oja semipermanentă se va prinde mult mai bine pe unghia naturală. Dacă le pilesti prea mult, riști să te rănești și vei fi nevoită să iei o pauză de la manichiură, pentru ca unghiile tale să se refacă în intregime.
  • Îndepărtează tot praful rezultat în urma pilirii unghiilor pentru a nu se crea bule de aer care să afecteze întregul aspect.
  • Aplică un strat de primer. Scopul acestuia este de a contribui la aderarea ojei semipermanente.
  • Într-un final, poți adăuga primul strat de oja semipermanentă. Acest tip de lac este foarte rezistent și redă unghiilor un aspect ca la salon. Datorită faptului că nu se usucă la temperatura aerului din încăpere, trebuie să introduci unghiile într-o lampă UV, timp de câteva secunde.
  • Verifică dacă la finalul procedurii oja semipermanentă este întărită, prin ciocănire. Sunetul ascuțit indică faptul că procedura este finalizată. Dacă sunetul este puțin înfundat, trebuie să introduci încă o dată unghiuțele în lampa UV.

Lampa UV pentru unghii este o invenție revoluționară în acest domeniu. Această nouă tehnologie vine în ajutorul tău și îți asigură o uscare rapidă, între 10 și 30 de secunde. Există variate tipuri de lămpi UV, iar tu o poți alege în funcție de preferințele tale. Dacă ești o persoană care călătorește des, poți alege o lampă UV de dimensiuni reduse, ușor de transportat, compactă și extrem de ușor de utilizat. În cazul în care spațiul îți permite, poți alege o lampă UV pentru unghii de dimensiuni normale, dar care este disponibilă în diverse culori, așa încât să se încadreze perfect în decorul interiorul camerei tale.

Orice lampă UV se utilizează foarte ușor, unele trebuie doar pornite de la buton și au temporizator de 30, 60, 90 sau chiar 120 de secunde, în vreme ce altele sunt puțin mai performante, fiind dotate cu senzor și pornind automat în momentul introducerii mâinii în interior. Au consum mic de energie, sunt foarte practice, ușor de folosit și transportat, și foarte prietenoase cu mediul înconjurător. În plus, te ajută să obții o manichiură perfectă, cu un aspect senzațional, ca la salon.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic