Cum a fost Ziua Copilului în grădina Palatului Elisabeta

0
2.737 vizualizari
views

Sute de copii au dat curs invitației Fundației Principesa Margareta a României de a sărbători Ziua Internațională a Copilului. Pe o vreme însorită cu verdele crud din grădina Palatului Elisabeta, copiii au fost întâmpinați în dimineața zilei de 28 mai cu baloane albastre, dulciuri și înghețată. Puțin după ora 11:00, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta și-a făcut apariția în grădină, cu grația-i obișnuită și același zâmbet senin, pentru a participa la manifestările cultural-artistice pregătite de copii și tineri talentați în cinstea acestei zile: recital la harpă, canto din filme pentru copii și balet.

Nu trebuie să fii copil pentru a pătrunde în lumea acestora și a simți starea de bucurie a tuturor celor prezenți. Fetițele au împletiti coronițe din flori, prichindeii au pictat în acuarelă și au modelat lutul, iar cei mai mărișori au prins din meșteșugul meșterilor, în cadrul atelierelor de creație. La mare artă a fost și demonstrația de karate a copiilor, dar și cea de scrimă. Pentru cititori noștri am aflat că, la vârsta de 12 ani,  Regina Ana a României a urmat la Paris, cu mare plăcere, cursuri de scrimă.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a parcurs pe rând atelierele de creație din grădină, alături de copii, pentru a se bucura împreună cu aceștia. Publicul prezent a putut admira și o expoziție de fotografie ”Copilărie Regală”, dar și expoziția de costume ”Personaje de Poveste”. Zâmbete, veselie și frumos.

Mai multe detalii de la eveniment pe pagina oficială România Regală.

VIDEO – Ziua Copilului

DSC_0124 (Copy) DSC_0136 (Copy) DSC_0202 (Copy) DSC_0280 (Copy) DSC_0298 (Copy) DSC_0324 (Copy) DSC_0068 (Copy) DSC_0159 (Copy)DSC_0005 (Copy) DSC_0010 (Copy) DSC_0015 (Copy) DSC_0018 (Copy) DSC_0029 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic