Cum a fost la ediția a II-a a Cupei Power Gym Codlea

2
1.703 vizualizari
views

Cupa Power Gym 2011

Ediția a doua a Cupei Power Gym Codlea a fost un real succes, bucurându-se de apreciere în rândul sportivilor prezenți la eveniment. Un concurs bine structurat, spirit competitiv, promovare a imaginii orașului de la poalele Măgurii, câteva aspecte care trebuiesc remarcate. Nu în ultimul rând, trebuie apreciat faptul că un număr tot mai mare de tineri din diferite structuri de tip poliție sau jandarmerie așa cum este cazul fraților Sabău, fac cinste prin participare la acest gen de competiții.

Câstigătorii pe categorii la CUPA POWER GYM CODLEA:

80 kg
1. Zamant Dorin – Codlea
2. Roșca Ovidiu – Brașov
3. Pop Ioan –  Baia Mare

90 kg
1. Năstruț Iftimie, Bacău
2. Chițac Neluțu, Codlea
3. Ebbers Derek, Codlea

100 kg
1. Nechita Florin, Baia Mare
2. Kanabe Csaba,Tg. Secuiesc
3. Ștefan Cristian, Sf. Gheorghe

+100 kg
1. Neghină Daniel – Sibiu
2. Răzvan Breslașu – București
3. Barbu Victor – București

Proba Extra-Power
Lăcanu Dan – Brașov (cel mai puternic, o repetare)

Câștigătorul CUPEI POWER GYM CODLEA
ZAMANT DORIN – CODLEA

Galerie foto completa aici !

,,După o lună de muncă continuă, o ultimă săptămână infernală și o zi de competiție stresantă și emoționantă, am reușit ieri duminică să mă odihnesc foarte bine și în acest timp să-mi adun gândurile și să realizez ce a fost bine și ce a fost mai puțin bine în această ediție pentru a îmbunătăți edițiile viitoare.
Sincer, per ansamblu, nu știu cum s-a văzut competiția din exterior, eu fiind foarte ocupat cu această organizare, însă din aceste comentarii și cele de după competiție, dar și din telefoanele primite pe parcursul zilei de ieri, nu pot decât să mă bucur că feedback-ul a fost pozitiv, iar participanții la înălțime. Aș dori să le multumesc acestora în primul rând.

În egală măsura trebuie să apreciez efortul sponsorilor și al persoanelor implicate în susținerea și promovarea sportului și spiritului de competiție. Aș menționa în mesajul meu de apreciere staff-ul concursului începând de la arbitraj și până la prezentare, cu mulțumiri lui Cristian Neagu (Mușchiulică), Dan Buruiană, Mihai Tigora și Claudiu Streza.

O reala surpriză, dar și așteptată, a fost cucerirea podiumului de către Dorin Zamant, sportiv al sălii Power Gym Codlea și Dan Lăcanu de la Brașov Strong Man Team, care a câștigat proba extra-power”.

– a declarat organizatorul ediției, Dan Vlad:

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Cum a fost la editia a II-a a Cupei Power Gym Codlea : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

    […] GYM CODLEA:80 kg1. Zamant Dorin – Codlea2. Roșca Ovidiu – Brașov3. Pop Ioan –  Baia MareCiteste toata stirea din codlea-info.ro xml searchRelated Posts:Codlea: Cupa Power Gym Codlea editia a II-aBalul Bobocilor “Simion […]

  2. Cum a fost la editia a II-a a Cupei Power Gym Codlea - Orasul-Brasov.ro - Stiri, evenimente si informatii din Brasov | Orasul-Brasov.ro - Stiri, evenimente si informatii din Brasov

    […] Vezi aici poze de la acest eveniment […]

Comments are closed.