Cum a fost la Campionatul Național de Skandenberg – Codlea 2014

1
1.953 vizualizari
views

S-ar putea spune, citând un concitadin, că evenimentul Campionatul Național de Skandenberg desfășurat la Codlea în perioada 11-13 aprilie 2014, este cea mai mare manifestare sportivă de la Codlea, de după revoluția din decembrie 89.

Și pe bună dreptate, capionatul s-a bucurat de un impact deosebit în rândul sportivilor, iubitori de skandenberg, veniți din toate colțurile țării.

Aproape 400 de concurenți înscriși, o desfășurare logistică impresionantă a celor de la Asociația Română de Skandenberg – Braț de Fier – și a proteviștilor de la sport.ro, munca asiduă și organizarea gândită în detaliu a Asociației Sportive Power Gym Codlea, susținerea financiară a municipalității și nu în ultimul rând strategia de promovare media a Asociației Pentru Înfrumusețarea Codlei, au ridicat evenimentul la rang de spectacol în lumea sportului brațelor de fier.

Campionatul National de Skandenberg - Codlea 2014

Iar dacă spectatorii și telespectatorii au apreciat sportivii bine pregătiți și dorința acestora de a ocupa un loc pe podium, trebuie spus faptul că o muncă titanică a dus și arbitrajul. Trei zile deosebite care au ridicat orașul Codlea la rang de capitală a skandenbergului, în care fair-play-ul și spiritul competițional au mustit în sala devenită neîncăpătoare a Casei Municipale de Cultură.

Nici surprizele nu au lipsit, Ansamblul Folcloric Măgura a oferit invitaților un dans de Someș, iar solista Alexandra Puchianu a încântat cu vocea. Cavalerii teutoni ai Cetății Negre, apărători ai acestor meleaguri, au făcut o demonstrație de luptă, iar Radu Valahu a menținut viu spiritul de învingător al concurenților prin intervențiile sale mobilizatoare.

Sunt foarte multe lucruri de spus despre momentele frumoase din cadrul Campionatului Național de Skandenberg, ediția a VIII-a, de laCodlea.  Așa cum menționa Cristian Dulgheru în deschiderea oficială, este pentru prima dată când evenimentul se desprinde de București, dat fiind faptul că la Codlea există un om deosebit care a știut să aducă un plus valoare sportului, dovedindu-se a fi un bun organizator. Nimeni altul decât Vlad Dan.  Impresia presedintelui Federației Mondiale de Skandenberg a fost una foarte bună. Bulgarul Assen Hadjitodorov a apreciat ca fiind memorabil tot ceea ce s-a realizat în România, la Codlea.

Colaborarea cu managerul Asociației Române de Skandenberg, Mircea Simionescu Simicel și a echipei sale a fost salutară, dar și susținerea Clubului Sportiv Municipal Codlea, președinte Mihai Dumitrescu. Și nu în ultimul rând, un aport însemnat l-au avut sponsorii evenimentului. Tuturor le mulțumim. Fiecăruia în parte, având roluri  nevăzute poate, dar importante la acest campionat.

Galeria foto poate fi vizualizată pe facebook (CLICK AICI)

Filmări campionat

Deschidere oficială – Calificări brațul stâng

Calificări brațul drept

Festivitățile de premiere

Citește și Ce talent ascuns are Sasha, arbitrul de origine croată

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.