Cu o mână de gospodar, orașul începe să se schimbe. Dar oamenii?

3
1.250 vizualizari
views

De mai bine de 3 săptămâni orașul a devenit un adevărat furnicar cu omuleți harnici, care curăță, adună mizeria, vopsesc bordurile și stâlpii și plantează pomi. Într-un timp relativ scurt se poate vedea diferența, orașul fiind mult mai curat. Astăzi am surprins echipele organizate în zona drumului Hălchiului, unde pe aproape toată porțiunea s-au tăiat bălăriile, s-a curățat zona și s-a dat cu var.

Am mai putut observa pomi plantați în centru, lângă librărie, iar în promenadă s-au efectuat lucrări de limitare a accesului cu autovehicule, prin montarea unor stâlpi. Codlea a căpătat un alt aspect. Se muncește în continuare și în Colorom, pe strada Nouă, strada Măgurii și în curând în Codlea Nord.

Ideal și firesc ar fi ca aprecierea pentru tot efortul depus să se materializeze prin grija noastră de a nu mai arunca mizeriile pe stradă. Nu are nimeni nevoie de laude, ci de conștientizare și atitudine. Mucul de țigară să fie stins și aruncat la coș, iar conducătorii auto ,,abonați” la promenadă să își parcheze mașinile vis-a-vis de sediul politiei, în spațiile special amenajate.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Nu am vazut sa se lucreze ceva pe stada Noua!!Merg des pe aceasta strada ca sa ajung la servici. „Iti rupi gatul”pe trotuare iar pe sosea este circulatie destul de mare.Stii cand vor face ceva si aici? Ce sa facut este frumos.

  2. O intrebare pentru d-nul primar ce se va face cu gradinile aflate in cartierul Colorom si pe care locatarii le-au luat drept proprietate personala dar pentru care nu se plateste nici un fel de impozit?

  3. Frumos! Orasul se schimba in bine desi deocamdata schimbarea e doar una de aparenta, e ca si cum ne-am cumpara noi haine noi. Sper la cat mai multe schimbari in bine! Cat despre oamenii…poate ne vom schimba si noi in acelasi timpul cu orasul nostru si bineinteles sa ne schimbam si noi tot in bine! 🙂

Comments are closed.