Cu Feisbucu` prin sat-Un click de„încurcă lume„

0
1.123 vizualizari
views

S-a sapat cu cazmaua gandirii extrem de profund, pana la ultimul neuron, pentru a se ajunge la comicul acestei situatii, o situatie care se incadreaza cu succes in editorialul „Cu feisbucu` prin sat” 🙂

Grapini Maria February 8 at 8:02pm ReplyReport

Nu inteleg ce e cu poza ???

Emma-daria Bloch February 8 at 8:09pm ReplyReport

imi cer mii de scuze…!!! …GRESEALA DE…NOVICE…O SEARA LINISTITA STIMATA DOAMNA ! ( fotografia am primit-o…d-na care a trimis-o are un comentariu acolo,la postare..)

Grapini Maria February 8 at 8:13pm ReplyReport

Nu stiu ,dar am primit-o de mai multe ori.Nu inteleg nici comentariul ! Eu nu am fost intr-o asemenea companie ! Sunt Consulul Onorific in Romania a Republicii India(deci numita de Republica India) ,si o singura data am fost prezenta la Timisoara la o intilnire cu reprezentantii NATO ,unde a fost si primministrul Romaniei si ministrul de interne !Nu cred ca este de atunci pentru ca apare Flutur si Videanu.

Dumitrescu Romulus February 8 at 8:15pm ReplyReport

Dar ce poza ca eu nu o am?Era o domnisoara care si-a cerut scuze ca din nepricepere ne-a trimis ceva .Poate asta?

Toma Florin February 8 at 8:16pm ReplyReport

S-a bagat Nuti pe fir, doar are contract cu fb.

Grapini Maria February 8 at 8:19pm ReplyReport

Oricum totul este sub control !!!!

Grig Stefania February 8 at 8:20pm ReplyReport

…nu are legatura cu dumneavoastra….ci cu ceea ce s-a intamplat astazi…v-am explicat si mi-am cerut scuze …am” butonat „aiurea…..in niciun caz nu va poate asocia nimeni cu ticalosii din fotografie…O SEARA LINISTITA SI SPER SA MA PUTETI SCUZA !

Dumitrescu Romulus February 8 at 8:21pm ReplyReport

Deci s-a gasit „vinovatul”

Grig Stefania February 8 at 8:24pm ReplyReport

CRED CA EU SUNT VINOVATUL….MEA CULPA !..DAR….AIUREALA AIA…AM PRIMIT- O SI EU…SI…LA URMA URMEI…NU-I CHIAR O AIUREALA…AIURIT E MODUL CUM S-A PROPAGAT…MI-AM FACUT MEA CULPA….DAR NU SUNT CHIAR CONVINSA CA-I …” MEA CULPA ”

Grapini Maria February 8 at 8:30pm ReplyReport

@Stefania -nu-i mare problema,dar am primit-o de vreo patru ori si nu stiam ce se vrea !Eu daca as fi fost intr-o poza „de grup” ,recunosteam ! As fi explicat contextul …O seara buna

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic