Crimă din gelozie la Teliu. Ce spune femeia despre iubitul ucis cu 8 lovituri de cuțit?

0
12.197 vizualizari
views

Crimă din gelozie la Teliu, fostul partener de viață l-a ucis în somn pe iubitul femeii cu 8 lovituri de cuțit.

O crimă îngrozitoare a șocat comunitatea din localitatea Teliu, jud Brașov. Un bărbat care a vrut să-i dea o lecție fostei sale soții, s-a deplasat la locuința iubitului femeii în miez de noapte, a intrat peste victimă și a înjunghiat-o de 8 ori.

Femeia a declarat pentru redacția noastră că ea și soțul ei erau separați de 3 ani, nu divortați, și că avea o relație cu Ionuț, care era mult mai tânăr decât ea. Dar că Ionuț era impulsiv și deseori îl provoca pe fostul ei. Si cum nici acesta nu suporta că fosta lui soție are un iubit, a vrut să îî dea o lecție. Ea a stat cu Ionuț până la ora 23.00 în seara crimei, apoi el a plecat la casa lui. Ulterior a aflat despre grozăvie.

Fostul partener de viață al femeii s-a urcat într-un taxi și la 3 dimineața a ajuns de la Brașov la Teliu, unde a intrat în casă peste bărbatul de 33 de ani și l-a înjunghiat. Victima nu a avut nicio șansă, spun medicii. Plăgile cauzate de înțepătura cuțitului erau incompatibile cu viața. Ulterior, criminalul s-a dus la secția de poliție din Teliu și pentru că secția era închisă a sunat la 112 și a fost preluat de un echipaj de jandarmi, confirmă Parchetul Tribunalului Brașov. Acesta a fost reținut și este cercetat pentru omor și riscă între 15 și 20 de închisoare.

Vecinilor nu le vine să creadă! Despre Ionuț, iubitul femeii, spun că lucrase în Germania și acum își construia casa, că era harnic. Tot vecinii consideră că gelozia i-a luat mințile fostului ei bărbat, că altfel era lăudat prin comună că era un bun constructor. Acesta împreună cu femeia au doi copii. 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic