Crăciunițele lu` moșu` i-au zăpăcit pe spiridușii de la Radio Codlea

0
981 vizualizari
views

Craciun la Codlea Info

Zece fete frumoase de la Ansamblul Măgura, zâmbărețe și pline de farmec au zăpăcit Moșul și pe spiridușii Trifan și Stănculete de la Radio Codlea. Trăsurica moșului plină de cadouri și crăciunițe, a răspândit colinde și cântece de iarnă în tot orașul.

Bieții spiriduși abia mai respirau printre atâtea rochițe sclipitoare. Au fost sărutați de crăciunițe și chinuiți de ele. Bietul Trifan alerga după trăsură, că n-a mai rezistat să stea cu fetele în ea.

Crăciunița șefă le încuraja să cânte și să strige în cor tuturor codlenilor: ,,Crăciun fericit!”

La bradul din centrul orașului se adunaseră peste 200 de copilași. Moșul a avut noroc de această dată. A fost ajutat de spiriduși și crăciunițe să împartă cadourile. Cei doi crăciunei, Andrei și Matei, se minunau de mulțimea de copii, de bucuria lor și de zăpăcitele crăciunițe.

Lângă brad era forfotă de copii, crăciunei, crăciunițe, spiriduși, moș. Frumosul tablou de iarnă era completat de scena nașterii Domnului, lucrare a maestrului codlean Marius Diaconu. Sponsorii moșului sunt Best Pizza, Exotic Market, Lingeman, Restaurant Cetate  Codlea și Terasa Ella.

Îl cunosc personal pe Moș Crăciun, așa că sunt informată din surse sigure ca în dimineața următoare n-a putut să-și șteargă obrajii de ruj când a plecat la serviciu! Crăciunițele noastre au fost nemaipomenite! Dacă v-au plăcut le chemăm și anul viitor. Sărbători fericite!

Moş Crăciun la Codlea Info

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic