Corpul de clădire de pe str. Horia Nr.5, aproape de finalizare

0
963 vizualizari
views

Construcțiile din municipiul Codlea, priorități ale administrației, de altfel, se află într-un amplu proces de modernizare. Unele sunt tot mai aproape de finalizare. Cum este și cazul corpului de clădire de pe strada Horia, Nr.5. Acolo elevii codleni alături de cadrele didactice își vor desfășura, cât mai curând, activitățile educaționale.

Este vorba despre o clădire școlară cu o arhitectură modernă și cu dotări de nivel european. Recent, edilul municipiului, Mihai Cîmpeanu a mers pe teren și a verificat stadiul lucrărilor, iar el a declarat că:

Renovarea și reabilitarea imobilului de pe 𝐬𝐭𝐫. 𝐇𝐨𝐫𝐢𝐚, 𝐧𝐫. 𝟓 reprezintă un alt 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭 care se apropie cu pași repezi de 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 și care va schimba, cu siguranță, fața învățământului codlean.
Am spus-o încă de la implicarea mea în politică: voi face tot ce depinde de mine pentru a oferi 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮 pentru elevii din municipiul nostru. O merită cu prisosință 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢, 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐝𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞, dar și 𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐢𝐢, care-și doresc tot ce-i mai bun pentru copiii lor.”
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic