Copiii din grădinițe s-au amuzat la teatru

1
1.625 vizualizari
views

DSC_0145 (Copy)

Copiii gradinițelor din oraș au fost invitați la Casa de Cultură pentru a urmări momente distractive pentru vârsta lor, puse în scenă de actori amatori ai Asociației Culturale pentru Teatru și Origami din România. Înființată în 2002, A.C.T.O.R. are următoarea viziune:

O societate în care există o comunicare eficientă este cu siguranță societatea pe care o visăm cu toții. Ca urmare, misiunea pe care și-a propus-o este aceea de a oferi beneficiarilor săi (copii și tineri) instrumentele care să-i ajute să-și comunice celor din jur ideile și sentimentele, astfel încât să le crească încrederea în propriile puteri și să-și găsească locul în comunitate.

În ziua de 22 noiembrie, copiii din grădinițele din Codlea au învătat printre altele cum să se exprime folosindu-se de obiectele de jur, cum să comunice și cât de important este acest lucru.  Ca o paranteză, am regăsit în activitatea desfășurată la nivel local pentru cei mici, atmosfera de demult a participării acestora într-un cadru organizat la un spectacol de teatru. Bucuria copiilor de a merge la Casa de Cultură, de a intra într-o sală de spectacol, curiozitatea și nerăbdarea de a vedea ce li s-a pregătit, explozia de bucruie și ropotele de aplauze sunt dovada că cei mici au nevoie să iasă din tiparul zilnic, dintre pereții grădinițelor.

DSC_0135 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.