Conducere nouă la OFSD Brașov. Alexandra Crivineanu preia conducerea OFSD Brașov

0
1.087 vizualizari
views

Biroul Permanent Județean al PSD Brașov, reunit la finalul săptămânii trecute, a votat în unanimitate, numirea Alexandrei Crivineanu, ca președinte interimar al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Brașov. Decizia vine în contextul în care Roxana Mînzatu, cea care ocupa această funcție, a preluat conducerea Ministerului Fondurilor Europene, activând, în același timp, și ca Vicepreședinte al PSD. 

În cadrul ședinței, Președintele PSD Brașov, Marius Dunca a subliniat necesitatea consolidării echipei politice a PSD și a apreciat activitatea politică depusă de Alexandra Crivineanu.

“Mă bucur că în PSD Brașov există oameni competenți și motivați, apropiați de comunitate și cu putere de muncă. Alexandra Crivineanu este o persoană apreciată de întreaga organizație județeană, implicată politic și social. De aceea, nominalizarea ei ca președinte interimar al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate este un pas firesc pentru cariera ei politică. Îi doresc mult success în activitate și în proiectele pe care le va iniția în noua calitate”, a declarat președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

“Le mulțumesc mult colegelor din PSD Brașov pentru cei aproape 6 ani în care mi-au fost foarte aproape în calitatea pe care am deținut-o de președinte OFSD. Fără sprijinul lor multe proiecte frumoase nu ar fi fost posibile. Fără OFSD nici evoluția mea politică nu ar fi fost aceeași. Datorez mult Organizației Femeilor Social Democrate și le voi rămâne alături, prin munca și implicarea mea. Cred, mai mult ca oricând, că OFSD Brașov trebuie să fie o voce puternică și convingătoare la nivelul județului nostru și cred că Alexandra Crivineanu are capacitatea și energia necesară pentru a face acest lucru posibil, în această perioadă de interimat. Predau ștafeta cu multă încredere”a declarat Roxana Mînzatu, Vicepreședinte PSD.

“Mulțumesc colegilor mei din conducerea PSD Brașov pentru susținerea și pentru încrederea pe care mi le-au acordat. Sunt onorată să preiau această funcție, ca interimar, de la o femeie puternică și reprezentativă a județului nostru, ce ocupă astăzi, așa cum era firesc în parcursul politic și profesional, o funcție de ministru. Nu va fi ușor, dar am convingerea că OFSD Brașov va rămâne un pilon solid de echilibru, stabilitate și coeziune pentru Organizația Județenă PSD. Întărirea echipei de doamne, dar și militarea pentru o reprezentare de gen cât mai echilibrată în administrația locală, județeană și națională, în contextul alegerilor ce vor veni în perioada următoare, sunt doar câteva dintre obiectivele ce mi le-am propus ca președinte interimar” a declarat Alexandra Crivineanu, noul președinte interimar OFSD Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic