Concursuri, jocuri, desene pe asfalt și un program artistic complet de Ziua Internațională a Copilului

0
1.436 vizualizari
views

Vlăstarele comunității codlene au serbat Ziua Internațională a Copilului în ziua de vineri, 29 mai, alături de părinți și bunici, dar și de dascăli și îndrumători. Copiii din grădinițele din oraș au luat cu asalt asfaltul la propriu, pe care l-au desenat cu cretă colorată cum au știut mai bine. Au cântat pe scena ridicată în strada Laterală, au dansat, au recitat poezii. Inocența debordantă  și timiditatea specifică vârstei au smuls zâmbete și aplauze, cucerind publicul prezent. Nici copiii din clasele primare nu s-au lăsat mai prejos. Programul artistic sub atenta îndrumare a învățătorilor a făcut deliciul părinților care au imortalizat momentele cu telefoanele mobile.

În paralel cu programul desfășurat, cei mai tineri sportivi s-au întrecut în cadrul unui cross organizat de Clubul Sportiv Municipal Codlea, activitate desfășurată pe terenul de fotbal al CSM. Învingătorii au fost premiați cu medalii și cupe, dar și cu diplome de participare și dulciuri.

Vlăstarele Ansamblului Măgura Codlea au reamintit publicului că talentul este o caracteristică specială a românilor iubitori de etnografie și folclor, copiii din ansamblul coordonat de coregrafii Angela și Florin Drăgușin împreună cu Andreia Popa având o reprezentație deosebită. Au excelat de asemenea micii artiști ai Clubului Elevilor, cu șlagăre și melodii specifice vârstei.

Însă momentul culminant l-a reprezentat ca și element de noutate flashmob-ul pus la cale de organizatori: Primăria Codlea, Active Dance și Casa de Cultură.  Momentul în sine a dorit să marcheze importanța unei gândiri comune, în aceeași direcție, a tuturor școlilor din Codlea.

Nu au lipsit nici vata pe băț de la chioșc, nici toboganul, și nici soarele nu a lipsit, bucuros să imortalizeze fericirea copiilor din Codlea.

Galeria foto completă pe pagina de facebook Codlea Info (VEZI AICI)

 

DSC_0333 (Copy) DSC_0345 (Copy) DSC_0277 (Copy) DSC_0024 (Copy) DSC_0032 (Copy) DSC_0048 (Copy) DSC_0119 (Copy) DSC_0156 (Copy) DSC_0180 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic