CONCURS: Spune-ți povestea de Valentines Day și îți oferim o cină romantică specială

0
1.350 vizualizari
views

Valentines-Day-Concurss

Vă lansăm o nouă provocare de Ziua Îndrăgostiților! Scrie-ne povestea ta de dragoste pe adresa de e-mail contact@codlea-info.ro și noi o publicăm pentru tine! Cele mai frumoase mărturii ale iubirii vor fi premiate de Restaurant Exotic Palace și Redacția Codlea Info. Premiul cel mare, o cină romantică! Premiul oferit de Codlea Info, un tort Valentines Day!

Cum poți participa și ce trebuie să faci?

V-ați cunoscut în parc, în troleibuz, la film sau pe internet? A fost dragoste la prima vedere? Ați fost colegi de clasă si v-ati îndrăgostit? Cum a fost primul sărut? Trimite o scurtă poveste a ceea ce a însemnat momentul în care ți-ai cunoscut alesul/aleasa.  Spune tuturor ce simți pentru el/ea, ce anume te-a atras și ce îți place cel mai mult la persoana iubită și, de ce nu, ce pasiuni vă leagă?

Nu uita, pe 14 februarie povestea ta poate fi câștigătoare!

Notă: Concursul se adresează persoanelor cu domiciliul în Codlea, fără limită de vârstă. Povestea trebuie să fie originală (exclus copy-paste). Participanții vor trimite obligatoriu prenumele acestora cât și cel al persoanei iubite, și un număr de contact. Data limită, 13 februarie, orele 22:00.

Vezi și oferta de Valentines la Exotic Palace

https://codlea-info.ro/dragostea-nu-are-varsta-valentines-day-la-exotic-palace/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic