Concertul Tradițional de Colinde, liantul creștinilor comunității codlene

0
1.167 vizualizari
views

Concertul Tradițional de Colinde a fost și în acest an evenimentul mult așteptat de toată suflarea creștină a comunității codlene. Aflat la cea de a VII-a ediție, concertul s-a bucurat de o sală plină a Casei Municipale de Cultură, gazda  evenimentului, oameni care au venit cu mai bine de jumătate de oră înaintea inceperii spectacolului și care au aplaudat momentele frumoase în care corurile prezente au cântat bucuria Nașterii Mântuirorului. Și cât de frumos au cântat!

Corul Bisericii Înălțarea Domnului – dirijor Lucian Ilie; Corul Penitenciarului Codlea, conduși de preot dr. Laurențiu Nistor; Grupul Bisericilor Penticostale din Codlea, conduși de Dani Gligore; Corul Bisericilor Reunite din Zărnești și Vulcan sub conducerea lui Ionel Maftei; Corul Bisericii Betel, conduși de dirijor Radu Beldianu și Corurile reunite ale Ansamblului Folcloric Măgura Codlea.

Preotul Cioacă Gheorghe a ajuns prin cuvintele adresate cu prilejul acestei sărbători la sufletul celor prezenți, un mesaj de împăcare, de renunțare la egoism! Să oferim bunătate și bucurie, care ar trebui să fie în casele tuturor românilor. Mulțumim tuturor celor implicați pentru aceste momente deosebite!

Fotogalerie pe pagina de facebook Codlea Info (VEZI AICI)

DSC_4035 (Copy) DSC_4048 (Copy) DSC_4081 (Copy) DSC_4100 (Copy) DSC_4135 (Copy) DSC_4179 (Copy) DSC_4188 (Copy) DSC_4200 (Copy) DSC_4215 (Copy) DSC_4230 (Copy) DSC_4334 (Copy) DSC_4388 (Copy)

Materiale video cu corurile care au concertat

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic