Concert caritabil cu Leo Iorga și Trupa COCO, invitați speciali CARGO si Compact B

0
1.269 vizualizari
views

Prietenii lui LEO IORGA: TRUPA COCO si COMPACT B sunt alaturi de colegul lor pentru strangerea sumei de care LEO are nevoie urgent pentru o noua operatie. Evenimentul se va numi ,,ALATURI DE LEO IORGA,, iar banii ce se vor strange vor fi donati pentru interventia ce va fi efectuata intr-o clinica din strainatate.

Invitat special pentru un mini-recital, formatia CARGO s-a oferit sa puna umarul pentru Leo Iorga., fost solist vocal in anii 1987-1988.
https://www.facebook.com/pg/cargorock/events/

Desi evenimentul initial era mentionat ca doamnele si domnisoarele au intrarea libera, acest lucru nu va mai fi valabil prin prisma faptului ca va fi un concert caritabil, astfel ca biletul va costa 20 lei pentru fiecare persoana. Biletele se pot cumpara online pe iabilet.ro sau de la locatie.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.
Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Biletele sunt in vanzare online pe iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-alaturi-de-leo-iorga-trupa-compact-b-si-trupa-coco-39821/ dar si la club.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic