Codlenii sunt provocați cu ocazia centenarului 1 Decembrie la ”Unirea în bucate”

0
2.040 vizualizari
views

Pe 1 Decembrie vom fi cei mai mari mâncăcioși. Așa cum au fost obinșnuiți în ultimii doi ani, codlenii vor putea mânca tradiționala porție de fasole cu ciolan cu ocazia Zilei Naționale a României. Însă, pentru că vorbim despre centenarul Marii Uniri, la Codlea se va găti în bucătării mobile de armată pentru tot poporul. 

Primul eveniment al proiectului ”Unirea în Bucate” se va derula în municipiul Codlea, în data de 1 Decembrie 2017 începând cu ora 10.00.
Prima fază a acestui proiect constă în lansarea unui concurs de proiecte dedicat elevilor din școlile brașovene(din tot județul Brașov). Prin proiectele propuse sub coordonarea unui profesor, elevii vor prezenta viziunea lor din perspectiva celebrării centenarului Marii Uniri. Proiectele vor avea componente culturale, istorice și gastronomice.
Concursul pentru elevi va fi lansat cu începere de la 1 ianuarie 2018 iar predarea proiectelor la Consiliul Județean Brașov se face până la data de 15 aprilie 2018.
Jurizarea proiectelor se va face de o comisie ce va fi desemnată de Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar, asistată de reprezentanții Guerilla Cooking și un reprezentant al Primăriei Codlea.
Premiile pentru primele trei echipe se vor acorda în ședința de plen a Consiliului Județean din luna mai 2018.

Toate fondurile necesare derulării acestui proiect provin din finanțare privată și nu implică fonduri publice!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic