Codleni de succes – Constantin ZDROB

1
2.043 vizualizari
views

Constantin Zdrob

,,Deși nu sunt născut în Codlea, iubesc acest oraș, mă simt codlean. Aici am petrecut cele mai frumoase dar și cele mai grele clipe, căci am întâlnit oameni minunați. Aici simt oamenii alături de mine. Fără ei nu aș fi realizat nimic.

Despre afacere? A pornit ca un joc, apoi a devenit un joc serios. A ajuns un brand local numit ,,EXOTIC”, clădit cu sufletul, bazat pe onestitate și respect față de oameni. Vă mulțumesc, împreună am fost creatori.

Știu că traiul este foarte greu. Prin natura activității mă întâlnesc și discut cu foarte mulți oameni. Este criză. Ca și populația României și firmele românești o duc foarte greu. Concurența crește și vin multinaționalele peste noi.

Exemplu: firma EXOTIC. Trăim între ciocan și nicovală. Pe de o parte cresc de la zi la zi prețurile la achiziții, la energie și la combustibil, de impozite nu mai vorbesc. Pe de altă parte, puterea de cumpărare scade. Pentru a ieși din această situație am făcut tot felul de analize. Prin discuții și ședințe, printr-o comunicare bună ne-am mobilizat întreaga echipă EXOTIC și am luat următoarele măsuri: am redus cheltuielile la minim, producția proprie am realizat-o la prețuri cât mai bune, am discutat cu producătorii, importatorii și distribuitorii.

Am creat o echipă foarte bună, suntem optimiști, aveți încredere în noi. Mai avem și surprize de viitor.

Vin sărbătorile de iarnă, după mine cele mai frumoase sărbători şi v-aș propune să fim mai buni. Ce înseamnă la mine să fim mai buni? Să ne ascultăm sufletul și nu materia din noi, adică ego-ul. Mereu ne comparăm material și suferim. Și părinții și bunicii noștri au trăit greu, dar parcă i-am văzut mai fericiți. Acum văd prea multă dezamăgire. Atât de puțin ne trebuie să fim fericiți!

Pentru a primi dragoste trebuie mai întâi să dăruiești dragoste, cel mai frumos sentiment de pe Pământ.

Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate, înțelegere și optimism și un An nou fericit.”  (Constantin ZDROB, EXOTIC MARKET)

Felicitări și ne bucurăm că avem un OM ca dumneavoastră printre noi! Și vă rugăm să dați mâna cu cât mai mulți codleni, poate se ia!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeul PACI si-al IUBIRI sa va-ntareasca incontinuare, (eu fac cumparaturile numai din EXOTIC )si va rog sa punem umarul cu totii la fericirea oamenilor si aceasta nu exista fara dumnezeu. parintii si bunicii nostri ,asa cum remarcati si
    Dv-stra erau mai fericiti pentru ca aveau mai multa credinta-n dumnezeu.Fie ca-n aceste \" sarbatori de iarna\" Domnul ISUS HRISTOS sa se nasca-n cat mai multe INIMI DE CODLENI!!! Amin!!

Comments are closed.