Codleni de aur la competiția națională Tiger Classic din Cluj Napoca

0
1.711 vizualizari
views

Sâmbătă, 8 august 2015, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca a avut loc competiția națională Tiger Classic – Cluj Napoca, competiție împărțită pe patru secțiuni: fitness – culturism, skandenberg, powerlifting și crossfit.

În cadrul secțiunii fitness – culturism, Derek Ebbers și Bogdan Carp au obținut medaliile de aur la categoriile body-building + 175 cm, respectiv 75 kg.

Cei doi sportivi au participat și în anii trecuți la aceste competiții, iar anul acesta au fost în cea mai bună formă, drept dovadă fiind și rezultatul obținut. Ambii sportivi se antrenează la sala de fitness Power Gym Codlea, instructori Dan VLAD și Andrei VLAD.

Cei doi instructori au făcut parte din comisia de arbitraj a competiției, la secțiunea skandenberg. După o perioadă în care sala Power Gym Codlea a dat campioni  naționali la strongman și powerlifting, aceasta își întregește palmaresul cu doi campioni la fitness – culturism.

Cu siguranță, pentru Bogdan Carp acest premiu este cel mai frumos cadou pe care și-l face, dat fiind faptul că acessta își serbează ziua de naștere pe data de 10 august.

La mulți ani!

carp carp2 ebbers ebbers2 vladdansiandrei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic