Codlea se înfrățește cu Râșnovul. Ce ne pregătesc cei doi primari?

1
1.353 vizualizari
views

Catalin Muntean - primar Codlea

Consiliul Local Codlea va discuța în ședința de plen din data de 29 iulie înfrățirea municipiului cu orașele Râșnov și Sighișoara.

„Este firesc demersul nostru, pentru că dorim să beneficiem de experiența acestor localități în privința atragerii de fonduri europene și al turiștilor.Practic, dorim ca să încheiem parteneriate prin care să ne promovăm reciproc și să realizăm circuite pentru turiști, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat din această înfrățire. Pentru brașoveni cel mai bun exemplu este primarul tânăr al Râșnovului, Adrian Veștea, care a ajuns vestit pe plan național pentru volumul de investiții nerambursabile atrase la Râșnov și dezvoltarea turismului fără precedent în România“, a declarat primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, citat de newsbv.ro

Care sunt avantajele acestei infratiri? Se cunoaste deja stransa prietenie care ii leaga pe cei doi tineri primari, Adi si Catalin. Tineri, cu spirit de initiativa si dornici sa faca multe pentru localitatile pe care le reprezinta, acestia colaboreaza indeaproape si se ajuta reciproc in promovarea si dezvoltarea turismului, atragerea de investitori, stabilind strategii pe cresterea nivelului economic al zonei. Rasnovul este recunoscut pentru explozia economica din ultimii 4 ani, avandu-l pe Adi Vestea primar, prin atragerea de fonduri nerambursabile. Mai in gluma, mai in serios, Catalin Muntean si-a propus sa il ajunga pe prietenul sau Adi din urma la capitolul investitii, si acesta venind din mediul afacerilor, fiind recunoscut pentru atragerea de fonduri europene.

Reamintim ca de curand a fost semnat contractul in valoare de 3 milioane de euro pentru refacerea centrului istoric.

Proiectele celor doi sunt multiple.  Revenim cu detalii…

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Un lucru foarte bun doi primari tineri plini de elan si energie pozitiva ,sa speram ca vor face lucruri bune impreuna, acum treaba cu fondurile care vin sa dee domnul sa vina, dar cele de la Consiliul Judetean pina nu-i trece supararea sefului ,cam slabe sperante sa vina intregi.

Comments are closed.