A frânat 50 de metri şi s-a oprit în şanţ pe drumul ştrandului

9
1.618 vizualizari
views

Drumul Strandului

Un şofer inconştient care a coborât drumul ştrandului de la Codlea, a lăsat o urmă de frânare de mai bine de 50 de metri pe carosabil, după care s-a oprit în şanţ. Se întâmpla noaptea, în urmă cu o săptămână. Martorii, cei care au realizat şi foto cu maşina (imagine pe care nu o vom publica), sustin ca soferul, băut bine, devenise recalcitrant când aceştia au încercat să îl ajute să scoată maşina din şanţ.

Drumul de la ştrand, proaspăt refăcut, are o istorie cu multe asemenea evenimente nedorite, unele cu urmări grave, care începând de astăzi, 23 iulie, sperăm să fie stopate definitiv prin acţiunea de montare a unui număr de 4 limitatoare de viteză. Drumul cu o lăţime de 6 m are prevăzute cele 4 limitattoare în puncte considerate vulnerabile dintr-un capăt în celălalt, pentru a nu permite ocolirea acestora şi pentru a obliga conducătorii auto să reducă viteza.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. halal calitate dupa nici o luna de zile sa aibe crapaturi ??????????
  domnul primar pe ce a dat banii aia ?
  doar pe material ca pe manopera a inchis ochii.
  RUSINE !!!!!!
  p.s.: sper ca m-am inselat si este altceva pe asfalt 🙂

 2. Cea mai buna solutie…puneti 1000 de limitatoare de viteza, in loc sa stea politia si sa aplicam legea, hai sa oprim din 10 in 10 metri. Fix pe drumul strandului mai lipseau alea, ca nu-s destule in oras…plus ca in timp se deterioreaza, bucăţi din ele lipsesc, iar cuiele rămase în asfalt constituie adevărate capcane pentru cauciucurile maşinilor.

  • Da, ar fi o solutie. Un echipaj de politie la strand, unul la sensul giratoriu de la LiDL, un alt echipaj de politie pe strada 9 Mai, ca si acolo se circula cu viteza, un echipaj la Colorom (sa nu uitam de radar). Ajunge?

   • Ovidiu, fara suparare: Pt ce mai sunt platiti domnii politisti daca nu pot sa-si miste fundul pana la strand macar o data pe saptamana in weekend?

    • Stii cum e? Daca s-ar planta acolo un echipaj si i-ar lua pe toti la rand, ati zice ca ,,astia de la politie” fac intentionat asta ca au ciuda pe voi. Oricum am discuta-o, situatia nu convine unora sau altora. Si iti mai spun un lucru, politistul nu este platit sa sperie soferii. El este platit sa intervina ori de cate ori situatia o cere, in ordinea prioritatilor. Iar daca nu stii, iti spun eu, exista un singur echipaj care acopera DN1 pana dincolo de Persani. Politistii acestia nu stau degeaba!

 3. sa se circule cu 200 km/h pt asta s-au construit trotuare,Romania e furata mai repede decat merg unii cu masina, lasati chestiile minore si trageti semnale adevarate de alarma

 4. Totul depinde de soferi. Daca soferi merg cum trebuie si repecta legea nu mai este nevoie de limitatoare, daca nu merg cum trebuie se pun limitatoare. Voi puteti decide daca vreti o viata buna sau vreti sa va omorati intre voi pe strazi.

Comments are closed.