Codlea, în premieră în Liga Elitelor și debut cu victorie!

0
7.811 vizualizari
views
CSM Codlea va evolua în premieră în Liga Elitelor, cea mai importantă competiție pentru copii și juniori din țara noastră. Echipa de 2007 se află la startul competiției, la categoria U15. Alături de alte două echipe din județul Brașov, ACS Kids Tâmpa și FC Brașov, dar și de Sepsi Sfântu Gheorghe, Csikszereda și Odorheiu Secuiesc.
Debut cu victorie!
Primul meci s-ava juca pe Stadionul Măgura, împotriva lui FK Odorheiu Secuiesc.
Echipa de 2007 a câștigat cu 2-1 duelul cu FK Odorheiu Secuiesc, primul meci disputat vreodată de Codlea în Liga Elitelor.
 
„Moment important pentru clubul nostru, pentru sportul din Codlea. Participăm în premieră în Liga Elitelor, motiv de mândrie și de bucurie. Vom juca alături de trei academii importante din țară, Sepsi, Csikszereda și Kids Tâmpa, iar celelalte două participante sunt și ele cu tradiție importantă în fotbal, FC Brașov și Odorheiu Secuiesc. Avem încredere în băieți și în tot ceea ce va urma în această competiție, cele 10 jocuri pe care le vom disputa până la finalul lunii martie”, a spus Ionut Necula președintele CSM Codlea, cel care alături de Ursu Ciprian are în grijă echipa de juniori născuți în 2007.
Portari: Roșcan Andrei, Neacșa Darius.
Fundași: Foca Andrei, Cristea Tudor, Olteanu Cosmin, Manolache Aurică, Luca Eduard, Ianeciko Laris, Râmbu Sebastian.
Mijlocași: Nicorici Dragoș, Udrea Andrei, Marin Rareș, Porumboiu Denis, Botezatu Cladudiu, Stănilă Cezar, Budeanu Florin.
Atacanți: Baștiurea Raul, Caizer Cezar, Bercaru David, Ciobanu Denis.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic