Codlea a rămas astăzi fără apă pentru cel puţin 24 de ore.

8
1.320 vizualizari
views

Din cauza unei defecţiuni la reţeaua de apă potabilă în zona Centrul Civic, reţea de aducţiune care alimentează oraşul Codlea, locuitorii au rămas de azi dimineaţa fără apă la robinet. SC Servicii Comunale „Măgura” Codlea, cea care se ocupă de remedierea defecţiunii a asigurat că se fac eforturi pentru rezolvarea în cel mai scurt timp, însă cel mai probabil abia mâine dimineaţă vom avea din nou apă.

Lucrări apă (VIDEO)

UPDATE: 23:50
După aproximativ 18 ore de muncă, aproape de miezul nopţii, echipa de muncitori lucrează continuu.

Se lucreaza (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

8 COMENTARII

 1. nenumaratele avarii ale retelei de apa din ,,satucul’ CODLEA ,sunt dovezi ale proastei gospodariri si ale incompetentei de care a dat dovada conducerea Primariei,Consiliul local si pdl.Probabil acestea sunt modernizarile si reabilitarile pe care le trambiteaza in fiecare zi propaganda pdl-ista. RUSINE !!!!!!

 2. Si totusi rezolvarea problemelor de alimentare cu apa a orasului nu apare printre prioritatile candidatilor la primarie.

 3. Foarte bine ca aratati ca se mai si munceste.Oamenii aia merita felicitati pentru modul in care au intervenit,nu sa-i batjocorim.Cati dintre voi ati fi stat 24 de ore la munca?

 4. D-le Romario(,daca este numele adevarat) a fost un accident,se intimpla .Sunte-ti in masura sa judecati(incompetenta si proasta gospodarire a forurilor in drept)? Daca la d-voastra se intimpla acasa,pe cine dati vina??? Este usor sa vorbim,sa fim circotasi!!!!!

 5. Nu vorbesc prostii si nici nu sunt carcotas.Actualul viceprimar-pdl- racneste in gura mare ca ei (PDL) ,au modernizat si extins reteaua de apa si canalizare a ,, municipiului’ . Ori in conditiile cand multe zone din ,,municipiu” nu au canalizare si multa lume face rezerve de apa ( ca pe timp de razboi),cred ca nu mai avem ce discuta.Se munceste -cum spunea Marius- dar ineficient si in gol exact ca pe vremea comunistilor.In loc sa fie accesat un credit de la UE pentru rezolvarea problemelor de alimentere cu apa si canalizare ale orasului,s-a preferat cheltuirea banilor de la buget pe parcuri in panta,ronduri de flori si giratorii dubioase si tot felul de prostii din care se puteau fura bani pentru partid -pdl.Intreb inca odata, oare de ce pdl-ului ii este rusine cu portocaliul ,si incearca sa-si ascunda adevarara fata in spatele culorii verzi?

 6. Doresc sa-i raspund d-lui Romario (insist daca este numele adevarat),ca este circotas ,si se pare ca nimic nu-i convine si NU VREA sa vada ca sa facut in acest oras.
  As vrea sa va informez eu ca in cartierul Colorom sa reabilitat reteaua de apa cu fonduri PHARE,valoare un milion euro.
  Se pare ca aveti o varsta, si stiti ca pe vremea comunistilor se muncea ineficient si in gol.Trag o concluzie:Nu va placut nici in comunism,nu va place nici in democratie.Ce va doriti??,ca sunteti tare nemultumit!!!
  As vrea sa fac un apel la adresa d-voastra la decenta,bun simt,si anume un om nu racneste.Inchei acest comentariu cu o intrebare,ce inseamna sensuri giratorii dubioase,si tot felul de prostii??? Si vizavi de culoarea politica,daca asta are importanta pt d-voastra va recomand sa veniti la sediul PDL,sau la primarie la actualul viceprimar sa va priviti in ochi si sa ii pune-ti toate intrebarile,bineinteles sub identitatea adevarata.Va asigur ca veti primi raspunsurile fara sa racneasca. O seara buna!

 7. buna ziua. As dori sa stiu si eu cand se da drumul la apa potabila.? Si din ce motiv a fost oprita?

Comments are closed.