Comunicat al Biroului Circumscripţiei Electorale Nr. 2 Codlea

0
948 vizualizari
views

Astăzi, 17 mai 2012, membrii Biroului Electoral Municipal Codlea au fost convocaţi într-o şedinţă la care au participat şi reprezentanţi ai poliţiei naţionale şi locale. Şedinţa a fost prezidată de judecator Simona Liliana ENACHE, având următoarea ordine de zi:

  1. Sesizare depusă de către Ovidiu STAN cu privire la amplasarea de afişe electorale pe stâlpii de iluminat public.
  2. Solicitare depusă de Forumul Democrat German, privind prezenţa reprezentanţilor FDGR la numărarea voturilor dupa închiderea urnelor.
  3. Sesizare depusă de către PSD privind suplimentarea panourilor publicitare (aviziere electorale).
  1. Cu privire la prima sesizare, Biroul Electoral Municipal a decis redirecţinoarea în vederea soluţionării, către organele competente, respectiv Poliţia Municipiului Codlea. Reprezentanţii poliţiei naţionale şi locale s-au autosesizat cu privire la încălcarea Legii 67/2004 şi au hotărât să intensifice supravegherea zonelor în care sunt amplasate aviziere.
  2. A avizat favorabil cererea FDGR şi a cerut acestuia lista nominală a membrilor propuşi să asiste la numărarea voturilor. Totodată s-a anunţat că toate partidele care nu au membri în comisiile electorale pot solicita biroului acest lucru. Termen limită 8 iunie 2012.
  3. Biroul a analizat cererea de suplimentare a numărului avizierelor pentru a fi asigurat spaţiul necesar afişării materialelor electorale în cele 9 zone ale oraşului.

Reprezentantul poliţiei naţionale a făcut apel la toţi cei implicaţi în campania electorală să respecte legea şi i-a convocat pe reprezentanţii acestora în data de 18 mai 2012 la sediul poliţiei în vederea informării, cu privire la respectarea prevederilor legale.

Gabi Paizs,

membru în Biroul Electoral Municipal

UPDATE: 18.05.2012

Comunicat al Biroului Circumscripţiei Electorale Nr. 2 Codlea

În urma plângerii formulată de PSD, privind insuficienţa panourilor de afişaj electoral,
s-a dispus suplimentarea acestora.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic